Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» στην Ευρώπη με σούπερ όνομα - «Πανικός» σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό - Πού θα πάει;
| 2018-05-20 13:52:00

«Σεισμός» στην Ευρώπη με σούπερ όνομα - «Πανικός» σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό - Πού θα πάει;

του Pick n' Scroll
«Σεισμός» στην Ευρώπη με σούπερ όνομα - «Πανικός» σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό - Πού θα πάει;

Παικταράς γυρίζει στην Ευρώπη και οι αιώνιοι... τρελαίνονται!

Ακόμη είναι νωρίς για προχωρημένες μεταγραφικές ιστορίες και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με παίκτες από το ΝΒΑ. Υπάρχει το ντραφτ πρώτα και από κει και πέρα κινούνται οι περισσότερες υποθέσεις, που αφορούν στους παίκτες του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Και φέτος παίκτες από την Ευρώπη θα πάρουν τον δρόμο για το ΝΒΑ με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι στη κορυφή αυτής της λίστας. Υπάρχει, όμως, και ο αντίθετος δρόμος με παίκτες, που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα να είναι έτοιμοι να απολαύσουν την ευρωπαϊκή γεύση.

Τίποτα, όπως αναφέραμε, δεν είναι ακόμη σίγουρο, αλλά κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας το όνομα του Μάλκολμ Ντιλέινι. Του σπουδαίου Αμερικάνου γκαρντ, που παλιότερα απασχόλησε πολύ τον Ολυμπιακό και εσχάτως είχε μπει στο μεταγραφικό πλάνο και του Παναθηναϊκού.

Ο Ντιλέινι είναι ελεύθερος πλέον, μετά τα δύο του χρόνια στους Ατλάντα Χοκς, και το μέλλον του είναι ανοιχτό. Δεν έκανε κάτι τρομερό στα «γεράκια» αυτή την διετία. Μπορεί να βρει και πάλι συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά το πιο πιθανό είναι να βρει καλύτερα χρήματα στην Ευρώπη, όπου πέρασε τα πρώτα του επαγγελματικά χρόνια. 

Δεν χωρά αμφιβολία ότι θα γίνει ανάρπαστος, αν οριστικοποιηθεί ότι είναι έτοιμος να έρθει ή μάλλον να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι άλλωστε παίκτης πρώτης κλάσης, του επιπέδου του Καλάθη, του Σέρχι Ροντρίγκεθ, του Γιουλ και του Ντε Κολό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags