Η Φενέρμπαχτσε έφτασε στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας, αλλά απέτυχε να κατακτήσει την κούπα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 85-80 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η τουρκική ομάδα θα επιδιώξει να επανέλθει στην κορυφή του χρόνου και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα έχει στα χέρια του ξανά μεγάλο μπάτζετ για να διαχειριστεί και να αποκτήσει παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα του.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Τούρκοι γράφουν πως στο… μάτι του Σέρβου τεχνικού έχουν μπει δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Νικ Καλάθης και ο Κρις Σίνγκλετον!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το τουρκικό «TrendBasket.net», η Φενέρ εξετάζει τις περιπτώσεις των δύο άσων του Τριφυλλιού, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται.
| #EuroLeague sezonunu ikinci sırada tamamlayan #Fenerbahçe Doğuş'un yaz transfer dönemindeki öncelikli hedefleri Panathinaikos'tan Nick Calathes ve Chris Singleton!
: https://t.co/lUIykpobL7 pic.twitter.com/oEJW9Takkj — TrendBasket (@TrendBasket) 21 Μαΐου 2018
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο