Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρόβλεψη Σφαιρόπουλου για τον Ολυμπιακό και η ερώτηση που τον ενόχλησε
| 2018-05-24 20:18:00

Η πρόβλεψη Σφαιρόπουλου για τον Ολυμπιακό και η ερώτηση που τον ενόχλησε

Sportdog Team
Η πρόβλεψη Σφαιρόπουλου για τον Ολυμπιακό και η ερώτηση που τον ενόχλησε

Τι είπε για την άνετη νίκη κόντρα στον Προμηθέα και το... τρίποντο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα πως ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια για να βελτιωθεί και τόνισε πως όσο δουλεύουν οι Πειραιώτες χωρίς προβλήματα, θα ανεβαίνει και η απόδοση της ομάδας.

Παράλληλα, φάνηκε να ενοχλείται από μία ερώτηση σχετικά με την ευστοχία των παικτών του στα σουτ τριών πόντων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά: «Δεν έχω να πω πολλά. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είναι σημαντικό ότι είδαμε να επιστρέφει όλο το διαθέσιμο ρόστερ ξανά. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να βρουν ρυθμό τα παιδιά που έμεναν εκτός με τραυματισμό. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιωθεί και να βρει τη χημεία της».

Για το αν το Game 1 με την Κύμη λειτούργησε ως... καμπανάκι: «Δεν ξέρω αν ήταν καμπανάκι. Μέχρι το 18' η ομάδα ήταν πολύ εμφατική η εμφάνισή μας. Σίγουρα όσο περνά ο καιρός και προπονούμαστε μαζί θα ανεβαίνουμε. Όλοι οι παίκτες συνεχίζουν να δουλεύουν και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την αποτελεσματικότητα στο τρίποντο: «Εσείς θεωρείτε ότι στην Euroleague η ομάδα είχε το πρόβλημα;. Και εκεί είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Τώρα η ομάδα δουλεύει, έχει καλή απόδοση στο γήπεδο και όταν μπορείς να προπονείσαι θα ανέβουν τα ποσοστά, όπως έγινε και σήμερα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags