Στο τουρνουά «3 on 3» που διοργάνωσαν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 τα Εκπαιδευτήρια «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» παρευρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τίμησε έναν μεγάλο δάσκαλο φυσικής αγωγής του σχολείου. Ο λόγος για τον Αντώνη Πανταζή, παλιό καλαθοσφαιριστή των Σπόρτινγκ, ΑΕΚ και Πανελληνίου, τον οποίο ο «δράκος» αντιμετώπισε ως αντίπαλο στα γήπεδα.

«Έκανε καριέρα πριν από τη δικιά μου τη γενιά. Ήταν φοβερός πλέι μέικερ και απέδειξε ότι στο μπάσκετ μπορείς να ανταποκριθείς και ας μην έχει τα αθλητικά και τα σωματικά προσόντα. Μου έβαλε πολλά προβλήματα και σκέψεις για την εξέλιξή», εξομολογείται στην κάμερα του Sportdog.gr, το οποίο βρέθηκε στην εκδήλωση και κατέγραψε τη διοργάνωση.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν μπορούσε να μη μιλήσει για την επιστροφή του φέτος στους πάγκους. «Στον Άρη ήταν δύσκολη κατάσταση. Δεν υπήρχαν οικονομικές δυνατότητες. Ο κόσμος ήθελε να βοηθήσει. Οι διαφορές που έχουν οι άνθρωποι που ηγούνται του κόσμου δεν δίνουν το έναυσμα ώστε να συνεργαστούν για να βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι κάποτε το εμείς θα υπερισχυσει του εγώ», ανέφερε συγκεκριμένα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τους τελικούς της Basket League.

«Το πρώτο ματς ήταν η μεγάλη απάντηση του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός έγινε αργός προβλέψιμος, έκανε το πιο άσχμο παιχνίδι της χρονιάς. Στο δεύτερο ματς οι Πειραιώτες δέχτηκαν μεγάλη πίεση για να πάρουν το παιχνίδι. Αυτό τους έβγαλ εκτός ρυθμού και ο Παναθηναϊκός έβγαλε το καλό του πρόσωπο», τόνισε συγκεκριμένα ενώ εντύπωση προκαλεί η άποψή του για τη συνέχεια της σειράς, την οποία μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο ο Παναγιώτης Γιαννάκης καταθέτει τη γνώμη του για την κόντρα μεταξύ Ευρωλίγκας και Champions League, ενώ έριξε τα καρφιά του στην ηγεσία του ελληνικού μπάσκετ.

«Πρέπει να καταλάβουν, ότι διοίκηση δεν είναι να κερδίσεις ένα ματς, αλλά να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες για το μέλλον του αθλήματος και για τις επιτυχίες», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω:

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης διοργανώνει ένα μεγάλο μπασκετικό καμπ στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, τις περιόδους 9-14 Ιουλίου και 16-21 Ιουλίου. Λίγο νωρίτερα, στις 17 με 23 Ιουνίου θα βρεθεί στο Skouras Sports and Languange Camp, στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής. Για να κλείσετε συμμετοχή και για να ενημερωθείτε για τις ακαδημίες του, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6948946428, από 9:00 με 14:00 καθημερινώς. Για τους χρήστες του διαδικτύου υπάρχει φυσικά η ιστοσελίδα του «δράκου», η giannakisacademy.com.