Facebook Pixel Εις μνήμην του Τσόσιτς...
| 2011-08-23 00:45:00

Εις μνήμην του Τσόσιτς...

Εις μνήμην του Τσόσιτς...

Η αυλαία του 25ου Τουρνουά Ακρόπολις ανοίγει αύριο, η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το Μπρίγκαμ Γιανγκ και ο Βασίλης Σκουντής κάνει τις συστάσεις με τους Μορμόνους και ανάβει ένα κερί στη μνήμη του Κρέζο.

Το 1988 ήταν το Duke με τον Φέρι, τον Σμιθ, τον Χέντερσον, τον Σνάιντερ, τον (μετέπειτα παίκτη του Παπάγου) Αιγύπτιο Αμπντουλνάμπι και τον αεί όντα και ωσαύτως όντα Μάικ Σιζέφσκι στην άκρη του πάγκου. Την επόμενη χρονιά μάς προέκυψε μια αντιπροσωπευτική ομάδα της περιφέρειας ACC με τον Κρότι, τον Μάντεν, τον Τσίλκατ και τον Ντέιβ Ντέιβις.

Το 1993 η ομάδα των Αμερικανών επιλέκτων περιελάμβανε έναν Μπάρμπι και κάποιον Ριβέρα, ενώ το 1995 είχε στις τάξεις της έναν Μέις (που δεν ήταν ο Τράβις), κάποιον από τους πολλούς Κινγκ και κάποιον από τους επίσης πολλούς Λι.

Το 1996 πήρε τη σκυτάλη μια ομάδα από το ΝΙΤ με τον Γούλριτζ (όχι τον Ορλάντο) και κάποιον από τους πολλούς Σμιθ, ενώ το 1998 ήταν η σειρά των ΝCAA All Stars που μάλιστα σημείωσαν δύο νίκες και ηττήθηκαν μονάχα από την Ελλάδα με πριμαντόνες δύο σταρ του Οχάιο Στέιτ: τον μετέπειτα και μάλιστα δύο φορές παίκτη του Ολυμπιακού Σκούνι Πεν και τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο Μάικλ Ρεντ.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags