Facebook Pixel "Βήμα-βήμα και βλέπουμε"
| 2011-08-27 16:47:00

"Βήμα-βήμα και βλέπουμε"

"Βήμα-βήμα και βλέπουμε"

Λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για τη Λιθουανία, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος, αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα και δήλωσε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάει στην διοργάνωση βήμα-βήμα.
 

«Ολοκληρώσαμε μία προετοιμασία 40 ημερών και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες σε αυτό το διάστημα. Καταφέραμε μέσα από τη δουλειά να βελτιωθούμε σαν ομάδα, αλλά υπάρχουν κι άλλα περιθώρια.

Πλέον είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια, σε μία διοργάνωση με ιδιαιτερότητες, καθώς οι συμμετέχουσες ομάδες είναι πλέον 24 και θα δώσουμε μέχρι 11 παιχνίδια, ενώ παράλληλα οι αγώνες λειτουργούν και σαν τουρνουά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Διαθέτουμε μία νεανική ομάδα και για πολλά από τα παιδιά αυτά θα είναι η πρώτη τους παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση.

Στην τελική φάση θα πάμε βήμα-βήμα, με στόχο να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, έχοντας πάντα σαν αφετηρία την καλή άμυνα και την ομαδικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και τη Eurobank για την υποστήριξη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», είπε ο Ηλίας Ζούρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags