Facebook Pixel "Oλοκληρωμένο παζλ η ομάδα"
| 2011-08-27 17:55:00

"Oλοκληρωμένο παζλ η ομάδα"

"Oλοκληρωμένο παζλ η ομάδα"

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ ο Κώστας Κουφός μίλησε στο fibaeurope.com για τον ίδιο και την Εθνική, τονίζοντας πως "έχουμε έναν καλό συνδυασμό από βετεράνους και νέους, είναι έναν ολοκληρωμένο παζλ η ομάδα».

Αναλυτικά:

«Εγώ απλά θέλω να φέρω ενέργεια στο παρκέ. Είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση νιώθω πολύ σίγουρος πως μπορώ να προσφέρω και στα δύο».

Η ομάδα έχει ένα παιδιά, ωστόσο δίπλα τους υπάρχει η σιγουριά της... εμπειρίας: «Είμαστε νέοι, ωστόσο μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ομάδα. Είναι τιμή μου να παίζω με τους Μπουρούση, Φώτση και Ζήση γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλη εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις. Μαθαίνουμε από αυτούς κι έχουμε έναν καλό συνδυασμό από βετεράνους και νέους, είναι έναν ολοκληρωμένο παζλ η ομάδα».

Για τους Νικ Καλάθη, Σλούκα και Παπανικολάου: «Αυτή η ομάδα κατά την γνώμη μου είναι από τις πιο καλές των τελευταίων ετών. Όλοι έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Τα νέα παδιά είμαστε το μέλλον!»

Όνειρο του 22χρονου σέντερ είναι η συμμετοχή της Ελλάδας και φυσικά του ίδιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Φυσική και είναι ένα όνειρο για εμένα όπως και για όλους τους νέους παίκτες. Νομίζω πως έχουμε αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, έχουμε πολύ ταλέντο ως ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε μακριά στο Ευρωπαϊκό. Θεού θέλοντος θα παίξουμε καλά και εμείς απλά θα πρέπει να παίζουμε σκληρά κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags