Facebook Pixel «Δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι»
| 2011-08-29 00:39:00

«Δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι»

«Δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι»

Με επιστολή τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ξεκαθαρίζουν την θέση τους σε σχέση με τις κατηγορίες που τους προσάπτει δημοσίευμα περί άτυπων συνεννοήσεων με τον Παναθηναίκό για από κοινού μειώσεις στα μπάτζετ.

Στην επιστολή τους τονίζουν ότι οι λόγοι που πραγματικά τους έφεραν στην πόρτα της εξόδου ήταν ξεκάθαροι, και ότι όχι μόνο δεν προέβησαν σε παρασκηνιακού είδους κινήσεις και συμφωνίες, αλλά αντίθετα, αυτοί ήταν και οι λόγοι που τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν.

Ακολουθεί η επιστολή όπως δημοσιεύτηκε στο «Βήμα της Κυριακής» στις 28 Αυγούστου.

«Στην εισαγωγή του εν λόγου άρθρου ο συντάκτης του φαίνεται να αξιολογεί την απόφαση μας να αποχωρήσουμε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ως έχουσα ως κύριο στόχο τη συρρίκνωση του ετήσιου προϋπολογισμού της ομάδας μπάσκετ και, μάλιστα, κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο είναι απολύτως ανακριβή και συνιστούν πλήρη παραποίηση της πραγματικότητας, το οποίο ο συντάκτης γνωρίζει, ή όφειλε να γνωρίζει στο πλαίσιο του «ρεπορτάζ» που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε. Επιπλέον, αγγίζουν, αν δεν ξεπερνούν, το όριο της προσβολής και δυσφήμησης της προσωπικότητας μας. Οι λόγοι της αποχώρησης μας αναλύονται με λεπτομέρεια στην σχετική ανακοίνωση μας. Υποθέτουμε ότι ο συντάκτης του άρθρου την έχει διαβάσει με προσοχή.

Η ανάγκη συρρίκνωσης του ετήσιου προϋπολογισμού της ομάδας δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς. Έχουμε δε τη συνήθεια ότι λέμε, αυτό και να εννοούμε. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό να μας καταλογίζεται ότι εξαγγείλαμε την αποχώρηση μας μόνο και μόνο για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια και να επιτύχουμε την μείωση του ετήσιου προϋπολογισμού της ομάδας χωρίς αντιδράσεις, όπως υπονοεί ο συντάκτης. Συνεννοήσεις και συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» δεν κάνουμε.

Επαναλαμβάνουμε ότι η καλόπιστη κριτική είναι καλοδεχούμενη, όσο σκληρή και αν είναι. Όπως τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την προσβολή και την ηθική απαξίωση μας δεν μπορούμε να την ανεχτούμε».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags