Facebook Pixel "Δουλέψαμε, γιατί να μην δικαιωθούμε;"
| 2011-08-30 10:49:00

"Δουλέψαμε, γιατί να μην δικαιωθούμε;"

"Δουλέψαμε, γιατί να μην δικαιωθούμε;"

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα με τη Βοσνία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος εξηγεί γιατί δεν τον φοβίζουν οι απουσίες και γιατί υποκλίνεται στη νέα φουρνιά της Εθνικής ομάδας.
 

- Πριν μπούμε σε πιο τεχνικά θέματα, θα θέλαμε κατ' αρχήν να σε ρωτήσουμε, πόσο μεγάλη τιμή αποτελεί για έναν προπονητή να χρίζεται ομοσπονδιακός και να καλείται να καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του σε ένα Ευρωμπάσκετ; Με δεδομένο ότι εσύ έπαιξες πολύ λίγα χρόνια μπάσκετ και αφοσιώθηκες από νεαρή ηλικία στην προπονητική, μπορούμε να πούμε ότι ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα;

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μεγάλη τιμή να αναλαμβάνει κάποιος την Εθνική ομάδα της χώρας του, γιατί πλέον υπάρχουν και πολλοί προπονητές που δουλεύουν στις Εθνικές ομάδες άλλων χωρών... Παιδικό όνειρο δεν μπορώ να το πω, γιατί όταν είσαι παιδί... παίζεις και ονειρεύεσαι κάποια στιγμή να γίνεις διεθνής σαν παίκτης... Είναι αλήθεια ότι εγώ ξεκίνησα την προπονητική σε ηλικία 20 ετών και σίγουρα, τότε, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρεθώ κάποια στιγμή στην Εθνική ανδρών... Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σε αυτή την θέση και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή και να ευχαριστηθώ όσο περισσότερο μπορώ αυτό το ταξίδι...».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags