Τσάβι Πασκουάλ - Παναθηναϊκός: Μια ημέρα μετά την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ και την ήττα στη Μαδρίτη, ο Τσάβι Πασκουάλ απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού, με το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να ανακοινώνεται επίσημα.

Στις τάξεις των Πρασίνων υπήρχε προβληματισμός για τις άσχημες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, τα οποία είχαν θέσει σε καθεστώς αβεβαιότητα το μέλλον του Πασκουάλ.

Παρ’ όλα αυτά, τα νέα της αποχώρησης του Καταλανού τεχνικού αιφνιδίασαν τόσο τους παίκτες όσο και το προπονητικό επιτελείο του
Τριφυλλιού, που δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Κάτι που έγινε φανερό από το ύφος των δηλώσεων του Γιώργου Βόβορα στη σημερινή προπόνηση, με τον Έλληνα τεχνικό να παρουσιάζεται ξαφνιασμένος.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ενημερώθηκε ο ίδιος ο πρώην τεχνικός της ομάδας για την απομάκρυνσή του. Πάντως, κατά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Μαδρίτη στην Αθήνα, ο Πασκουάλ είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο των Πρασίνων, Μάνο Παπαδόπουλο, με τον οποίο συνομιλούσε για περισσότερο από μια ώρα.

Ο Καταλανός κόουτς ήταν σκυθρωπός καθ΄ όλα τη διάρκεια της πτήσης, κάτι που όμως φαντάζει φυσιολογικό, από τη στιγμή που η ομάδα του είχε γνωρίσει ακόμα μια ήττα με κακή εμφάνιση. Κανείς δεν γνωρίζει εάν ο Πασκουάλ είχε ενημερωθεί για το «διαζύγιο» πριν την αναχώρηση της αποστολής ή μετά την προσγείωση στην Ελλάδα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι' αυτό έφυγε ο Πασκουάλ - Δεν στήριζε Παππά - Λάνγκφορντ - Αυτόν τον παικταρά ήθελε στον ΠΑΟ!