Η αποφασιστικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό έπαιξε τον πλέον σημαντικό ρόλο για την «ερυθρόλευκη» νίκη (79-65), σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος μετά τον Γκος αποθέωσε και εκείνος τον Μιλουτίνοφ.

«Από την αρχή μπήκαμε αποφασιστικοί. Δείξαμε ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι. Κυρίαρχο στοιχείο ήταν η άμυνά μας. Έχει πει και ο κόουτς πως θα κερδίζουμε σίγουρα όποιον κρατάμε κάτω από τους 70 πόντους. Στα πρώτα τρία δεκάλεπτα ήμασταν τέλεοι. Φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη ψυχολογικά και βαθμολογικά» και συμπλήρωσε για την εμφάνιση του «Μίλου»:

«Τον καμαρώνουμε, είμαστε περήφανοι για εκείνον. Τον νιώθουμε σαν Έλληνα, είναι δικό μας παιδί. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για τη δική του απόδοση και το γεγονός πως ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα, είπε: «Ήξερα ότι θα ξεκινήσω. Δουλεύαμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μετράει ότι πήραμε τη νίκη με τόσο καλή εμφάνιση. Έπαιζα δεν έπαιζα δεν είχε τόση σημασία. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα».

Τέλος, για τη βαθμολογία και το ενδεχόμενο πλεονέκτημα έδρας, δήλωσε: «Είναι αρκετά νωρίς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα είναι στο χέρι μας. Θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι και ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Μας έδωσε απίστευτη ενέργεια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, καλή χρονιά σε όλους».