Παναθηναϊκός: Το ότι είναι πιο δύσκολο να αποκτηθεί ψηλός γιατί υπάρχουν τέσσερις παίκτες σε αυτές τις θέσεις στον Παναθηναϊκό τόνισε ο Δημήτρης Κοντός μιλώντας στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η αλήθεια είναι πως η δουλειά δεν γίνεται όπως θα έπρεπε στους ψηλούς. Στο ‘5’ δεν είναι τόσο εύκολο να κουμπώσει προσθήκη, γιατί έχει τέσσερις παίκτες σε αυτή τη θέση. Δεν υπάρχει επίσης σε ψηλούς η πληθώρα επιλογών που μπορείς να βρεις στους κοντούς στην Αμερική», τόνισε αρχικά ο γνωστός ρεπόρτερ του Τριφυλλιού.

Για τη χθεσινή νίκη επί της Μπάγερν είπε πως «… ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα την Μπάγερν να απειλήσει. Είχε τις απαντήσεις και η ομάδα-χωρίς να παίξει… μπασκετάρα-προκαλούσε σιγουριά». 

Σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο περί προβληματικής φυσικής κατάστασης, ανέφερε: «Δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει θέμα φυσικής κατάστασης γενικά. Ίσως ατομικά κάποιοι παίκτες να έχουν πρόβλημα να ακολουθήσουν τις προπονήσεις του Πιτίνο, που είναι πολύ πιο σκληρές από του Πασκουάλ».

​Ακούστε το ηχητικό: