Facebook Pixel "Στόχος μας ο τίτλος"
| 2011-09-09 18:21:00

"Στόχος μας ο τίτλος"

"Στόχος μας ο τίτλος"

Το επίτευγμα της αντίστοιχης Εθνικής ρωσίας του 2007 θέλει να πετύχει και η τωρινή, με τον Αντρέι Κιριλένκο να δίνει το... σήμα και μάλιστα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ελλάδα (21:00).

Τίτλος και μόνο τίτλος είναι το «θέλω» της... παρέας του «ΑΚ-47», ο οποίος ξεκαθάρισε όταν του ζητήθηκε να βάλει δίπλα - δίπλα την ομάδα του τότε με τη νυν ότι «εάν συγκρίνουμε την ομάδα που κέρδισε το Ευρωμπάσκετ στην Ισπανία και την σημερινή είναι αδύνατο να πεις ποια είναι δυνατότερη. Το 2007 στεφθήκαμε πρωταθλητές ενώ τώρα έχουμε διανύσει πολύ δρόμο. Φέτος έχουμε μια νέα, φιλόδοξη και πεινασμένη για διάκριση ομάδα. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε το τουρνουά. Είναι ο στόχος μας».

Όσον αφορά στη δική του συνεισφορά ξεκαθάρισε ότι «πάντα νιώθω υπεύθυνος όταν μπαίνω στο παρκέ, οπότε δεν αισθάνομαι πλέον την έξτρα ευθύνη. Κάθε φορά που συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα ή στους Ολυμπιακούς, έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Αγωνιζόμαστε για την χώρα μας και δεν μπορούμε παρά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Τέλος, ο Κιριλένκο αναφέρθηκε και στην αδικοχαμένη ομάδα του χόκεϊ, Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ, λέγοντας: «Νιώθω πολύ άσχημα, προσευχόμαστε για την ομάδα και για τις οικογένειες των παικτών. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags