Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Προς αναβολή το μπασκετικό ντέρμπι
| 2019-03-12 11:35:00

Αποφασίζει σήμερα για τα ντέρμπι των αιωνίων ο Βασιλειάδης - Ποιο θα αναβάλλει;

Sportdog Team
Αποφασίζει σήμερα για τα ντέρμπι των αιωνίων ο Βασιλειάδης - Ποιο θα αναβάλλει;

Φαίνεται να έχει καταλήξει στην απόφασή του.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την αναβολή του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους δύο αιώνιους, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/3) στις 17:00 αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα και σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Βασιλειάδης θα καταλήξει σε αυτή την απόφαση ύστερα από την εισήγηση της ΔΕΑΒ, αλλά και το αίτημα της Αστυνομίας να αναβληθεί ή το μπασκετικό ντέρμπι ή το ποδοσφαιρικό, που είναι προγραμματισμένο για την ίδια ημέρα στις 19:00.

Ο υφυπουργός αναμένεται να αναβάλλει το μπασκετικό ματς, αφού και η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε διαμηνύσει ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, κάτι που δεν ήταν και πολύ πιθανό να συμβεί.

Έτσι, κάποιοι υποστηρίζουν ότι μια αναβολή του αγώνα θα βόλευε, ώστε να κερδηθεί χρόνος για να γίνουν ορισμένες κινήσεις στο ελληνικό μπάσκετ και να βρεθεί μια λύση, παρότι το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι πολύ βαρύ στη συνέχεια, λόγω της Ευρωλίγκας, και δύσκολα θα βρεθεί κενή ημερομηνία για να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags