Facebook Pixel «Μας ξεγέλασαν οι Έλληνες»
| 2011-09-13 21:51:00

«Μας ξεγέλασαν οι Έλληνες»

«Μας ξεγέλασαν οι Έλληνες»

Ο Νικολά Μπατούμ έζησε ως θεατής την ήττα της Γαλλίας από την Ελλάδα το 2005 και ως πρωταγωνιστής την κατά λάθος νίκη το 2009 και οι εμπειρίες του είναι… πικρές!

Ο 22χρονος φόργουορντ κλήθηκε από την «L’ Equipe» να μιλήσει ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ στο Κάουνας και όταν ρωτήθηκε για το ματς στα προημιτελικά με την Ελλάδα έβγαλε αρκετό… πόνο λέγοντας πως «τις τελευταίες τρεις φορές που παίξαμε με την Ελλάδα, κάτι πήγε στραβά, το 2005, το 2006 και το 2009. Ακόμα και όταν κερδίσαμε το 2009 (σ.σ. νικητήριο καλάθι Ντε Κολό στην τελευταία φάση, που δεν βόλευε τη Γαλλία), μας ξεγέλασαν με πολύ ωραίο τρόπο. Το 2005 χάσαμε στα ημιτελικά με 67-66, όταν προηγούμασταν με επτά πόντους σαράντα δεύτερα πριν το τέλος. Ήμουν 16 ετών και με πόνεσε. Ένοιωθα ότι βρισκόμουν στο παρκέ μαζί τους».

Σε ερώτηση για την πρόβλεψη του ενόψει τη συνέχειας, ήταν αρκετά αισιόδοξος, αφού είπε πως περιμένει τους Ισπανούς στον τελικό τονίζοντας πως «αν κερδίσουμε τους Έλληνες, θα έχουμε πετύχει κατά το ήμισυ το στόχο μας, να προκριθούμε στο προολυμπιακό τουρνουά. Αν χάσουμε, θα μπορούμε ακόμα να τα καταφέρουμε χάρη στα παιχνίδια κατάταξης, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε την ιστορία. Αν κερδίσουμε, πιστεύω θα παίξουμε στον τελικό με την Ισπανία και θα έχουμε μπροστά μας 40 λεπτά, στα οποία κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags