Παναθηναϊκός - Άντριαν Πέιν: Παρελθόν από το Τριφύλλι αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Άντριαν Πέιν, αφού η πράσινη ΚΑΕ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ.
Ο Πέιν ήρθε στους Πράσινους μαζί με τον Σον Κιλπάτρικ για να δώσουν βοήθειες στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο, όμως δεν κατάφερε ποτέ να μπει στην φιλοσοφία του κόουτς του Τριφυλλιού κι έτσι αποφασίστηκε να "κοπεί", προκειμένου να μείνει πιο ισορροπημένο το ρόστερ.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με έξι ξένους (Λεκαβίτσιους, Κιλπάτρικ, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Τόμας, Γκιστ) και τρεις σέντερ (Γκιστ, Παπαγιάννης, Βουγιούκας).
Μάλιστα, γράφεται στην Γαλλία ότι ο 28χρονος έχει βρει, ήδη, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι η γαλλική Βιλερμπάν.
L'ASVEL tient son renfort intérieur. Il s'agit d'Adreian Payne, qui a été libéré par le Panathinaikos Athènes ce mercredi matin.
Adreian Payne : Panathinaikos -> ASVEL. — Gabriel Pantel-Jouve (@GabrielPJ_) 13 Μαρτίου 2019
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο