Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας: Ατάκα «Σάρας» για Ολυμπιακό: «Καλύτερος αμυντικά χωρίς Σπανούλη και Στρέλνιεκς»
| 2019-03-28 12:21:00

Ατάκα «Σάρας» για Ολυμπιακό: «Καλύτερος αμυντικά χωρίς Σπανούλη και Στρέλνιεκς»

Sportdog Team
Ατάκα «Σάρας» για Ολυμπιακό: «Καλύτερος αμυντικά χωρίς Σπανούλη και Στρέλνιεκς»

Μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έρχεται στο ΣΕΦ για τον αγώνα της Ζαλγκίρις με τους Ερυθρόλευκους και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς, που όπως τόνισε ίσως να κάνουν καλό αμυντικά στον Ολυμπιακό.

«Έχει σκαμπανεβάσματα, του λείπουν αμυντικοί. Θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος κέρδισε στην έδρα του την Μπάγερν Μονάχου. Η εικόνα θα είναι περίπου η ίδια» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Λιθουανών και προσέθεσε στην συνέχεια:

«Με τις απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς χάνει το μεγαλύτερο μέρος από την δημιουργία και το σκοράρισμά του. Ίσως είναι καλύτερα αμυντικά τώρα, αλλά έχουν χάσει δύο παίκτες οι οποίοι στην επίθεση δημιουργούν και πετυχαίνουν πόντους. Έχουν μεγάλη επιθυμία να παίξουν, αλλά πρέπει να δούμε αν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όσον αφορά την γραμμή των ψηλών, Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ είναι η βασική πηγή επίθεσης και το να τους σταματήσουμε είναι μία βασική προτεραιότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags