Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι - Το πρώτο "μπαμ" - Μ’ αυτόν υπογράφουν - Δύο... τρελοί στόχοι
| 2019-04-13 16:00:00

Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι - Το πρώτο "μπαμ" - Μ’ αυτόν υπογράφουν - Δύο... τρελοί στόχοι

του Pick n' Scroll
Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι - Το πρώτο "μπαμ" - Μ’ αυτόν υπογράφουν - Δύο... τρελοί στόχοι

Ποιος Ουέμπερ, ποιος Τουπάν; Έρχεται παικταράς, δίδυμο-φωτιά!

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες μετά το διαφαινόμενο "διαζύγιο" με τον Μπριάντε Ουέμπερ και τη λύση συμβολαίου του Άξελ Τουπάν, ενώ οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν στην πορεία, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα των Πειραιωτών είναι μπόλικα, ειδικά από τη στιγμή που φέτος τίποτα δεν έχει πάει καλά σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ το μέλλον πολλών παικτών δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες με την απόδοσή τους.

Πολλή κουβέντα έχει γίνει για τον Ντέιβιντ Μπλατ, ωστόσο το επικρατέστερο ενδεχόμενο με βάση τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα είναι να παραμείνει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως, ανεξάρτητα από την παραμονή του έμπειρου κόουτς, οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό αναμένεται να είναι αρκετές. Το θέμα του Βασίλη Σπανούλη δεν έχει ξεκαθαρίσει τυπικά, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του αρχηγού του κι αυτή αναμένεται να είναι μία από τις πρώτες κινήσεις των αδερφών Αγγελόπουλων.

Παρ’ όλα αυτά, ο ρόλος του Σπανούλη πιθανότατα δεν θα είναι ο ίδιος τη νέα σεζόν. Τόσο η ηλικία του "Kill Bill" όσο και ο σοβαρός τραυματισμός, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το επόμενη εξάμηνο δημιουργούν την ανάγκη ύπαρξης ενός… διαδόχου. Δηλαδή ενός παίκτη που θα πάρει στις πλάτες του αγωνιστικά την ομάδα, έχοντας φυσικά και τη βοήθεια του Σπανούλη, που θα αγωνίζεται λιγότερο για να προστατευθεί, αλλά και για να είναι "φρέσκος" στα κρίσιμα σημεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ενίσχυση στα γκαρντ είναι επιτακτική. Άλλωστε, το μέλλον όλων των περιφερειακών (Μάντζαρης, Γουίλιαμς-Γκος, Στρέλνιεκς) θεωρείται αβέβαιο και είναι σίγουρο πως θα γίνει κίνηση για την απόκτηση πρωτοκλασάτου γκαρντ το καλοκαίρι, πέρα από όποια κίνηση μπορεί να γίνει τώρα για να καλυφθούν τα απρόσμενα κενά. Δεν είναι τυχαίο που στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έχουν ήδη παίξει "βαριά" ονόματα, όπως ο Κώστας Σλούκας και ο Μίλος Τεόντοσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει "βόμβα" στη Φενέρ, φεύγουν "πακέτο" Ζοτς και Σλούκας! Φούντασαν οι φήμες, λέτε να...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags