Facebook Pixel "Χαμός" στον ΠΑΟ: Αυτό θέλει ο Πιτίνο - Ξεχάστε Σάρας, δύσκολο για Ιτούδη - Tι "παίζει" με Κοκόσκοφ
| 2019-05-07 15:49:00

"Χαμός" στον ΠΑΟ: Αυτό θέλει ο Πιτίνο - Ξεχάστε Σάρας, δύσκολο του Ιτούδη - Tι "παίζει" με Κοκόσκοφ

του Pick n' Scroll
"Χαμός" στον ΠΑΟ: Αυτό θέλει ο Πιτίνο - Ξεχάστε Σάρας, δύσκολο του Ιτούδη - Tι "παίζει" με Κοκόσκοφ

Πού κοιτάζει ο Εξάστερος για κόουτς. "Καυτό" όνομα από το NBA!

Ο Παναθηναϊκός, είτε ανταμώσει με τον Ολυμπιακό, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, έχει ένα ακόμη πρωτάθλημα στο τσεπάκι του. Για να το χάσει, πρέπει να γίνει αυτός... Ολυμπιακός και να φύγει από το γήπεδο.

Αυτό που ρωτάει, όμως, εδώ και καιρό ο κόσμος του δεν είναι τίποτε άλλο από το ποιος θα είναι προπονητής την επόμενη σεζόν. Θα είναι ο Πιτίνο ή κάποιος άλλος; Είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί αυτή τη στιγμή.

Ο Πιτίνο δεν είναι αρνητικός στο να μείνει, αλλά δεν είναι ακριβώς στο χέρι του. Και αυτό, γιατί και οικογενειακοί λόγοι υπάρχουν, αλλά και επιθυμία να επιστρέψει στη Μέκκα του μπάσκετ. Εκεί, όπου έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία σε ΝΒΑ και NCAA. 

Αν δεν μείνει ο Πιτίνο, πού θα κοιτάξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Τον Γιασικεβίτσιους πρέπει να τον ξεχάσουμε. Όταν υπάρχει στη μέση το ΝΒΑ, δεν πρέπει να γίνεται καν συζήτηση. Άλλωστε ο Σάρας έχει και εναλλακτική να μείνει σε μία Ζαλγκίρις, που του χρόνου θα έχει ανεβασμένο μπάτζετ.



Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι επίσης ένα όνομα που ακούγεται πολύ, αλλά και αυτή η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κατ' αρχάς αν πάρει την κούπα, τότε μένει στην ΤΣΣΚΑ. Αν δεν μείνει στους Ρώσους, τότε το πιθανότερο είναι να κοιτάξει πάλι μία ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ. Τόσα χρόνια είναι σε ομάδα με πολλά χρήματα, θα είναι πολύ δύσκολο αμέσως να πάει σε ομάδα με μικρό μπάτζετ, έστω και αν μιλάμε για ένα κορυφαίο κλαμπ, όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι γνωστή επίσης η σχέση αγάπης που υπάρχει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ιτούδη.

Οπότε το επικρατέστερο είναι να πάει ο Γιαννακόπουλος σε μία λύση που δεν θα την περιμένει ο πολύς κόσμος. Μία τέτοια μπορεί να είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που έφυγε από τους Φίνιξ Σανς και μεγαλούργησε με την εθνική Σλοβενίας ή ένας Αμερικάνος προπονητής, που δεν είναι σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Του Γιαννακόπουλου του βγήκε με τον Πιτίνο, επομένως και έτσι όπως ξέρουμε ότι σκέφτεται, μπορεί να πάει σε κάτι ανάλογο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι... απογειώνονται ΠΑΟ και Ολυμπιακός: Σλούκας, Τεόντοσιτς και ο σέντερ που κάνει τη διαφορά!

 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags