Facebook Pixel Βαγγέλης Μάντζαρης - Ολυμπιακός: Θα μείνει μόνο αν "πέσει" πολύ στις αποδοχές του
| 2019-07-06 12:36:00

Τα... πήραν οι Αγγελόπουλοι - Μείωση αποδοχών σε κορυφαίο όνομα - Τον "τελειώνει" ο Μπλατ;

του Pick n' Scroll
Τα... πήραν οι Αγγελόπουλοι - Μείωση αποδοχών σε κορυφαίο όνομα - Τον "τελειώνει" ο Μπλατ;

Στο... στόχαστρο Έλληνας άσος. Δέχεται ή φεύγει!

Βαγγέλης Μάντζαρης - Ολυμπιακός: Ο σύλλογος έχει ως μεγάλο στόχο την επιστροφή στο Final Four της Euroleague τη νέα σεζόν και ήδη ο Ντέιβιντ Μπλατ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους έχουν αρχίσει τις διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην επεκτείνουν το συμβόλαιο του Γιώργου Μπόγρη, ενώ πριν λίγες μέρες απέκτησαν τους Κέβιν Πάντερ και Αντώνη Κόνιαρη για τις θέσεις των γκαρντ.

Το «παζλ» των περιφερειακών της ομάδας για τη νέα σεζόν συμπληρώνεται σιγά σιγά, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο τι μέλλει γενέσθαι με τους Βασίλη Σπανούλη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Για τον πρώτο εκκρεμεί ένα ραντεβού που θα γίνει άμεσα και ουσιαστικά θα έχει τυπικό χαρακτήρα. Ο «Kill Bill» θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, αφού η συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του θεωρείται σίγουρη.

Το θέμα του Μάντζαρη είναι πιο περίπλοκο, αφού μπαίνουν στη μέση και τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του.

Οι εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα, πάντως, θα τρέξουν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει συνάντηση και με τον διεθνή γκαρντ, στον οποίο όμως θα προταθεί γενναία μείωση αποδοχών.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει λαμβάνειν 800-850 χιλιάδες ευρώ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική του προσφορά την περσινή σεζόν. Δεν είναι τυχαίο που ο Έλληνας δεν βρέθηκε ποτέ στις βασικές επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ενόψει της νέας σεζόν, θα κληθεί να επιλέξει είτε την παραμονή του στον Ολυμπιακό με αισθητά μειωμένες αποδοχές είτε την αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Αγγελόπουλων! "Χαρίζουν" Στρέλνιεκς στον ΠΑΟ - Φέρνουν γκαρντ με 28,4 πόντους μ.ο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags