Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Σκέφτεται να βάλει τον Παπαπέτρου στην περιφέρεια δίπλα στον Καλάθη
| 2019-07-06 21:56:00

Τολμηρός Πεδουλάκης, αυτόν βάζει δίπλα στον Νικ - Σούπερ έκπληξη, θα... καραφλιάσει και ο Πιτίνο

του Pick n' Scroll
Τολμηρός Πεδουλάκης, αυτόν βάζει δίπλα στον Νικ - Σούπερ έκπληξη, θα... καραφλιάσει και ο Πιτίνο

Άλλα κόλπα από τον έμπειρο κόουτς. Νέα θέση για top όνομα!

Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Πολλές είναι οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη οι Πράσινοι έχουν κάνει τις πρώτες τους μεταγραφές και αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να ξεκινήσει δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν, να βάλει φρεσκάδα και τολμηρές ιδέες μέσα στην ομάδα. Εξάλλου, οι απαιτήσεις που άφησε ο Ρικ Πιτίνο φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό είναι αρκετά ψηλές και οι οπαδοί περιμένουν ακόμα καλύτερα πράγματα, όπως την επιστροφή της ομάδας στο Final 4.

Οι μεταγραφές των Τάϊρις Ράις, Τζέικομπ Γουάιλι, Μπεν Μπεντίλ καθώς και η ανανέωση του Ντεσόν Τομάς δημιουργούν αρκετές προσδοκίες, αλλά αναμένεται να υπάρξει και μια συνέχεια στο μεταγραφικό κομμάτι του Εξάστερου, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους.

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού, οι οποίες αφορούν τις εσωτερικές μεταγραφές που έχει κατά νου να κάνει. Μια από αυτές θέλει τον Αργύρη Πεδουλάκη να σκέφτεται τον Ιωάννη Παπαπέτρου στη θέση 2, ώστε να δώσει μια ακόμα έξτρα λύση στον Νικ Καλάθη.

Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής των Πράσινων δεν σκοπεύει να αλλάξει θέση στον Έλληνα φόργουορντ, όμως αποτελεί έναν παίκτη που γενικά έχει αποδείξει ότι είναι αρκετά εξελίξιμος. Αυτός είναι και ο λόγος που τον εμπιστεύονται οι προπονητές του, καθώς προσαρμόζεται εύκολα και δουλεύει πάνω σ΄ αυτά που του ζητάνε να βγάλει μέσα στο παιχνίδι.

Έτσι δεν αποκλείεται να κληθεί ο 25χρονος παίκτης να κάνει την έκπληξη και να δούμε τον Αργύρη Πεδουλάκη να τον αξιοποιεί ακόμα και στη θέση 2, σε κάποιες βέβαια περιπτώσεις κι αναλόγως με το σχήμα που θα θέλει κάθε φορά να εφαρμόσει ο έμπειρος κόουτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags