Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με την Βαλένθια
| 2019-08-03 11:20:00

Αποκάλυψη Λαρεντζάκη για το μέλλον του - Μ’ αυτήν την ομάδα μιλάει - Τι είπε για την Εθνική

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λαρεντζάκη για το μέλλον του - Μ’ αυτήν την ομάδα μιλάει - Τι είπε για την Εθνική

Όλα όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ.

ΑΕΚ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με την Βαλένθια, χωρίς όμως να έχει επέλθει κάποια συμφωνία.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ και τους στόχους που έχει, τονίζοντας ότι η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα βοηθήσει πολύ, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες θα βοηθήσουν τον ηγέτη των Μπακς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στην Εθνική. Το κλίμα είναι καλό, είμαστε όλοι μαζί, η χημεία βρίσκεται εκεί και όλα βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Η εμπειρία των "παραθύρων" μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με βοήθησε. Ο Γιάννης είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή την στιγμή. Θα μας βοηθήσει πολύ, αλλά θα τον βοηθήσουμε και εμείς. Θα βρούμε τον τρόπο".

Σχετικά με την κατάστασή του σε συλλογικό επίπεδο, ο Λαρεντζάκης τόνισε: "Έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ. Είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία αφήσαμε πίσω. Μιλάω με την Βαλένθια, τίποτα όμως δεν είναι οριστικό. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και το μυαλό μου είναι εδώ".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags