Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κλείνει τον Καράμπελα για του χρόνου
| 2019-08-13 14:27:00

Ασταμάτητος Δημήτρης - Κλείνει κι άλλον Έλληνα - "Καψούρα" Πεδουλάκη - Στα πράσινα... του χρόνου

του Pick n' Scroll
Ασταμάτητος Δημήτρης - Κλείνει κι άλλον Έλληνα - "Καψούρα" Πεδουλάκη - Στα πράσινα... του χρόνου

Σαρωτικός Εξάστερος. Νέο "χτύπημα" με ταλεντάρα. Αποκάλυψη! 

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του με την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου και όλοι στις τάξεις του περιμένουν να ζήσουν μία συναρπαστική χρονιά.

Περιμένουν πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά κυρίως πρόκριση στο φάιναλ-φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκεί, όπου ο Παναθηναϊκός έχει να πάει από το 2012.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, καθώς έχουν δυναμώσει πολλές ομάδες του βεληνεκούς του "τριφυλλιού", αλλά οι νταμπλούχοι είναι αισιόδοξοι ότι φέτος θα τα καταφέρουν.

Και αν οι μεταγραφές τελείωσαν για φέτος, ένας τόσο μεγάλος οργανισμός πάντα σκέφτεται το μέλλον. Σκέφτεται τις επόμενες χρονιές και σχεδιάζει. 

Στα πλάνα, λοιπόν, των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Ζώης Καράμπελας, ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις τόσο πέρυσι με το Περιστέρι, όσο και το τρέχον καλοκαίρι με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου.

Θα τον έπαιρνε από φέτος ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν ήθελε να αποδυναμώσει κι άλλο την πρώην του ομάδα και μεγάλη του αγάπη. Της πήρε τον Μπεν Μπεντίλ, δεν ήθελε να της πάρει και τον Καράμπελα.

Άλλωστε, ο προπονητής του "τριφυλλιού" ξέρει ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι καλύτερα για τον νεαρό παίκτη να βρεθεί στο Περιστέρι και να έχει ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρά να περνάει το μεγαλύτερο μέρος στον πάγκο του Παναθηναϊκού (ή στην εξέδρα).

Γι' αυτό άλλωστε και αποκτήθηκε ο Γιάννης Αθηναίου, που μπορεί να εξυπηρετήσει τον ρόλο που θέλει ο Έλληνας τεχνικός.

Ο νεαρός γκαρντ είναι στο μυαλό και στο πλάνο για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν είναι και ο μόνος, καθώς ο Εξάστερος παρακολουθεί όλες τις πολύ καλές περιπτώσεις των νεαρών παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Σε αυτή την ομάδα υπογράφει ο Λαρεντζάκης - Τρελό πισωγύρισμα - Το σκέφτηκε καλά;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags