Facebook Pixel Red and white forever!
| 2011-09-26 18:04:00

Red and white forever!

Red and white forever!

«Τρελαμένος» με τον Ολυμπιακό έφθασε ο Πέρο Άντιτς στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Σκοπιανός φώναξε «Red and white forever!» και σχολίασε το βίντεο από τα αποδυτήρια της εθνικής του ομάδας.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ έφθασε το απόγευμα στην Αθήνα και έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο αποφασισμένος και παθιασμένος είναι να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο φώναξε «Red and white forever», ενώ στις δηλώσεις του φάνηκε ξεκάθαρα το πάθος που έχει ως άνθρωπος και δείχνει και στο παρκέ.

«Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί μου αρέσει το κόκκινο και το άσπρο. Από το 2005 και έπειτα είναι τα χρώματα των ομάδων που αγωνίζομαι. Όταν σου ζητάει ο κόουτς Ίβκοβιτς και μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να συνεργαστείς μαζί της, δεν γίνεται να αρνηθείς.

Η αλήθεια είναι ότι με τις εμφανίσεις μου στο Ευρωμπάσκετ ήρθαν αρκετές προτάσεις από Τουρκία και Ισπανία, αλλά εγώ ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά ο Άντιτς, για να συνεχίσει να υμνεί τον «Ντούντα» λέγοντας πως «δεν ήρθα στον Ολυμπιακό για να σκοράρω, ήρθα για να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ. Πολλές φορές το να έχεις πολλούς μαζεμένους σταρ δεν είναι καλό για μια ομάδα. Ίσως να είναι σημαντικότερο να αποκτήσεις την κυριολεκτική έννοια να γίνεις πραγματική ομάδα. Το να αποκτήσεις χημεία».

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags