Basketleague: Ακόμη ένα ξεχωριστό επίτευγμα πέτυχε ο Αργύρης Πεδουλάκης καθώς έφτασε τις 251 νίκες σαν προπονητής και έγινε ο 6ος πολυνίκης coach στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Δείτε τι αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ άρχισε με νίκη την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων του στην Basket League, επικρατώντας της ΑΕΚ και ο Αργύρης Πεδουλάκης έφτασε σε ένα ξεχωριστό, ατομικό επίτευγμα. Έφτασε τις 251 νίκες καριέρας στο Πρωτάθλημα και με αυτήν έγινε ο 6ος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία, από καταβολής Α' Εθνικής. Ο τεχνικός των “πράσινων” ξεπέρασε τον αείμνηστο Φαίδωνα Ματθαίου, έχοντας όμως 72 περισσότερα παιχνίδια από τον “Πατριάρχη” του ελληνικού μπάσκετ (457 έναντι 385).

Υπάρχει όμως και συνέχεια για τον Πεδουλάκη...

Η χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ, τον κατέστησε 3ο πολυνίκη στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ήταν η 57η και με αυτήν ξεπέρασε τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Παράλληλα ο “Άρτζι” έφτασε τις 43 νίκες κανονικής περιόδου στον “πράσινο” πάγκο, για να ανέβει στην 3η θέση και αυτής της λίστας αφού ξεπέρασε και σε αυτήν τον “Πίξι” (42)."