Facebook Pixel "Παίκτης-αποκάλυψη!"
| 2011-09-30 11:16:00

"Παίκτης-αποκάλυψη!"

"Παίκτης-αποκάλυψη!"

Ποιο νεοφερμένο παίκτη του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε στον "Sentra 103.3" για όλους και για όλα. Ωστόσο, είπε τη φοβερή ατάκα για τον Πατ Καλάθη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα δύο φιλικά στην Βουλγαρία:

"Κάναμε το 2-0 και θέλαμε να τεστάρουμε τις αντοχές και τις αντιδράσεις μας. Ενδεχομένως οι αντίπαλοι να ήταν μικρής δυναμικότητας για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ωστόσο αυτά τα φιλικά ήταν για μας μια καλή εισαγωγή, ειδικά επειδή ήμασταν σχεδόν όλη η ομάδα, πλην φυσικά των δύο τραυματιών, Περπέρογλου και Μπατίστ.

Οσον αφορά την εικόνα μας, είχαμε διαφορετικό πρόσωπο στο πρώτο σε σχέση με το δεύτερο. Χθες είχαμε πολύ περισσότερη ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια και γενικότερα ήμασταν καλύτεροι και στην επίθεση και στην άμυνα. Σημαντικό και ότι κόντρα στην πρωταθλήτρια της ΠΓΔΜ κάναμε μόλις 4 λάθη. Απέναντι στην Λέφσκι είχαμε λιγότερες κατοχές, συνεπώς και λιγότερες επιθέσεις.

Το ότι κόντρα στην Καβαντάρτσι δείξαμε μεγάλη βελτίωση, δείχνει ότι αντιδράσαμε σωστά σε σχέση με το ματς κόντρα στην Λέφσκι".

Για το αν θα δούμε κάτι νέο φέτος από τον Παναθηναϊκό:

"Η φιλοσοφία και οι αρχές που διέπουν την ομάδα είναι σταθερές.Ολοι όσοι έρχονται πρέπει να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις αρχές αυτές.

Κι εμείς βεβαίως από την πλευρά μας πρέπει να προσαρμοστούμε στις δυνατότητες των παικτών που υπάρχουν κάθε φορά. Θέλουμε να φτιάξουμε και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή για το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι φέτος το ισχυρό της όπλο θα είναι η ομαδική δουλειά της και η από την οποία θα έρθει η κυριαρχία στο κάθε παιχνίδι".

Για τον Ντέιβιντ Λόγκαν:

"Ο Ντέιβιντ δείχνει σαν να ήταν καιρό μαζί μας. Προσαρμόστηκε γρήγορα, το καλό ήταν ότι βρέθηκε στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας Και θεωρώ ότι όλος αυτός ο χρόνος ήταν υπέρ του".

Για τον Στίβεν Σμιθ:

"Ο Σμιθ δεν ήταν από την αρχή μαζί μας, αλλά πρόλαβε ένα μεγάλο μέρος από την προετοιμασία στο Ζλάτιμπορ. Είναι ένα παιδί με υψηλές προσδοκίες το οποίο προσπαθεί να προσαρμοστεί.

Δείχνει ότι θέλει να κάνει το άλμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Αντιλαμβάνεται καλά το παιχνίδι. Θα πρέπει να μάθει να κάνει κι άλλα πράγματα, ώστε να λειτουργήσει σωστά για το σύνολο. Στις άλλες ομάδες που ήταν η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα χέρια του και σκόραρε πολύ.

Μακάρι να σκοράρει και σε μας βεβαίως. Εχει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα".

Για τον Πατ Καλάθη:

"Μιλάμε για έναν παίκτη στο 2.10μ. με πολύ καλή πάσα και δυνατότητα να μεταφέρει τη μπάλα στην επίθεση, δίνοντας ρυθμό από δικό του αμυντικό ριμπάουντ στην επίθεση.

Δείχνει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά Μπορεί να μην πολύ να μην περιμένουν κάτι τέτοιο, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει παίκτη-αποκάλυψη".

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

"Ο Σάρας είναι ένας σταρ, ένας εκπληκτικός παίκτης με μεγάλο παλμαρέ και όλα αυτά. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν ότι πριν έρθει στην ομάδα συζητήσαμε μαζί του. Του είπαμε τι σκεφτόμαστε για εκείνον και συμφωνήσαμε στον ρόλο που θα έχει. Είναι πολύ σημαντικό ότι ήταν χρόνια στην ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη προπόνηση γνώριζε το 95% των συστημάτων και με τα ονόματά τους".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags