Ολυμπιακός: Ο Κεστούτις Κεμζούρα θα είναι σίγουρα στον πάγκο του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι με τη Ζενίτ. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει μέχρι τέλους της σεζόν, αλλά καλύτερα αυτό να το δούμε μετά το παιχνίδι απέναντι στη ρωσική ομάδα του παλιού παίκτη της Ρεάλ, Γκουστάβο Αγιόν.

Αλλαγές, ωστόσο, και προσθήκες θα υπάρξουν ούτως ή άλλως στους Πειραιώτες. Η πρώτη θα αφορά στην απόκτηση σέντερ. Ο Ιθαν Χαπ πρέπει να θεωρείται "τελειωμένος" από τον Ολυμπιακό με τους ανθρώπους του να έχουν βγει στην αγορά για να βρουν το μπακ-απ του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Για γκαρντ προς το παρόν δεν θα γίνει κίνηση με τον Κεμζούρα να βγάζει μπροστά τον Κόνιαρη και να περιμένει την πρόοδο του Μπόλντγουιν.

Προσθήκη θα γίνει και στο σταφ, αφού έφυγε ο Μπλατ, μπήκε στη θέση του ο Κεμζούρα, άρα πρέπει να πάει στο ΣΕΦ ένας έμπειρος προπονητής. Οι Δέδας και Καλαβρός, που είναι στο πλευρό του Κεμζούρα, κάνουν καλά τη δουλειά τους. 

Χρειάζεται, όμως, ένας πιο έμπειρος προπονητής στο πλευρό του Λιθουανού χεντ-κόουτς. Ηδη μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου και του Ηλία Κατζούρη. Ο πρώτος ήταν επί χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Κατζούρης ήταν στην ΑΕΚ, αλλά και στην Μπάμπεργκ, τόσο ως βοηθός, όσο και ως χεντ-κόουτς για κάποια παιχνίδια. Μάλιστα, σε ένα από αυτά είχε νικήσει με εντυπωσιακό τρόπο τον Παναθηναϊκό.

Τόσο η μεταγραφή ψηλού, όσο και η προσθήκη προπονητή, λογικά θα γίνουν μετά το παιχνίδι με την Ζενίτ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Μεταγραφάρα από Κόκκαλη - Ετοιμάζει "μπάσιμο" ο Σωκράτης!