Facebook Pixel "Ηλίθια λάθη..."
| 2011-10-03 09:56:00

"Ηλίθια λάθη..."

"Ηλίθια λάθη..."

Ο Πρίντεζης είπε πως ο Ολυμπιακός κάνει "ηλίθια λάθη" και πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για το νέο Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Πρωταθλητή":

Για το φιλικό με την Εφές Αναντόλου: "Δείξαμε και έμπρακτα ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Κάναμε μια καλή εμφάνιση με τη Φενέρ, αλλά σε αυτό το ματς είμαστε συνέχεια εκτός ρυθμού. Η Εφές ήταν πιο έτοιμη και είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς. Υπάρχουν κάποια πράγματα που φέτος οι αντίπαλοί μας δεν… επιτρέπεται να τα έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από εμάς. Όπως η ενέργεια και η διάθεση".

Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο «Two Nations Cup»: "Είναι ακόμα αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να αποφύγουμε τα… ηλίθια λάθη, τους χαμένους αιφνιδιασμούς, τα χαμένα ριμπάουντ, πράγματα που συνολικά μετράνε πολύ και αν τα βελτιώσουμε θα είμαστε σαφώς καλύτερη ομάδα".

Για το ότι έπαιξε περισσότερο ως «τριάρι»: "Δεν έχω πρόβλημα, παίζω όπου και όπως θέλει ο κόουτς. Είτε θέλει να βοηθάω απέναντι σε ψηλά «τριάρια», είτε να παίζω στο ποστ είναι δική του επιλογή και εγώ ακολουθώ. Μπορώ να μαρκάρω στην άμυνα περιφερειακούς που σουτάρουν πολύ, όπως έγινε και με το Βούγιασιτς. Είναι θέμα διάθεσης και ρυθμού, που με το χρόνο θα το αποκτήσω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags