Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Ο Αμερικανός προπονητής ξέρει πώς να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε κατά την αναχώρηση: «Η ΤΣΣΚΑ είναι δίχως αμφιβολία ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Πέρσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Euroleague και μία από τις πολυνίκεις του θεσμού.

H περιφέρειά της αποτελεί την βασική της δύναμη και θα πρέπει να την περιορίσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην περιφερειακή μας άμυνα, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς. Θα χρησιμοποιήσουμε αρκετά τον Ντίνο (σ.σ. Μήτογλου) στη θέση “4” γιατί βάσει ποσοστού είναι ο καλύτερός μας ριμπάουντερ και χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι».

Σιγουριά και από τον Φριντέτ

Να μείνουν πιστοί στο πλάνο αυτός και οι συμπαίκτες του τόνισε ο Τζίμερ Φρντέτ, ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (03/01, 19:00) στο Καλίνινγκραντ.

Ο άσος των Πράσινων μιλώντας κατά την αποχώρηση της ομάδας τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που παίζει καλά και ειδικά όταν αγωνίζοται μπροστά στο κοινό της έχει πάντα το πλεονέκτημα. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δείξουμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό με σκοπό να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά. Πάμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε».