Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Φερέιρα
| 2020-01-13 11:15:00

Παρασκήνιο με Φερέιρα στον ΠΑΟΚ - Προβληματισμός μετά τη νίκη στο ντέρμπι - Καμία βελτίωση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Παρασκήνιο με Φερέιρα στον ΠΑΟΚ - Προβληματισμός μετά τη νίκη στο ντέρμπι - Καμία βελτίωση!

Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο προπονητή;

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ανακούφιση. Κάτι άλλο δεν μπορεί να σηματοδοτήσει η χτεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μακράν η χειρότερη των πρωταθλητών σε ντέρμπι, έφτανε όμως για να του χαρίσει την πρώτη του φετινή σε τέτοιο, κρατώντας μάλιστα για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία του.

Κακά τα ψέματα, η εικόνα του «δικεφάλου» περισσότερο προβλημάτισε, παρά ικανοποίησε. Μια φάση του Σβιντέρσκι στο πρώτο μέρος, η φάση του πέναλτι στο δεύτερο και μια στο φινάλε με τον Λημνιό. Και that’s all. Τίποτ’ άλλο. Γιόμες στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, άγχος στο οτιδήποτε γύρω από αυτό, είτε στον πάγκο είτε στον αγωνιστικό χώρο.

Η νίκη μπορεί να ήρθε, αλλά προφανώς είναι η μόνη που κρατάει ο «δικέφαλος», αφού – κακά τα ψέματα – δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κρατήσουν οι πρωταθλητές. Και ανεξαρτήτως της (προβλεπόμενης) επικοινωνιακής διαχείρισης, ο προβληματισμός όχι μόνο παραμένει, αλλά εντείνεται κιόλας, με πολλά από τα κομβικά στελέχη του «δικεφάλου» να μην βρίσκονται σε καλό φεγγάρι στο ξεκίνημα του 2020.

Και φυσικά, η ευθύνη να προσωποποιείται και στον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος μετά την (τουλάχιστον) προβληματική του διαχείριση την περασμένη εβδομάδα στο «Βικελίδης», δεν… συγκίνησε, ούτε με τις επιλογές του στο χτεσινό ντέρμπι (σίγουρα δεν του βγήκε αυτή του Εσίτι) και προφανώς είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του προβληματισμού που υπάρχει για την εικόνα του ΠΑΟΚ, αφού – κακά τα ψέματα – βελτίωση στο παιχνίδι των πρωταθλητών δεν φαίνεται.

Κρίνοντας μάλιστα από την εικόνα στο χτεσινό ντέρμπι (σε ένα ακόμη δηλαδή φέτος που τακτικά ο Πορτογάλος υποσκελίστηκε από τον αντίπαλο του προπονητή), κάθε άλλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Σαββίδη στα αποδυτήρια μετά την ΑΕΚ - Απίθανη ατάκα και... μήνυμα σε Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags