Για την επικείμενη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο σέντερ του Προμηθέα, Οκτάβιους Έλις.
«Από εσάς ακούω αυτό που μου λέτε», είπε αρχικά στην ΕΡΤ, τονίζοντας στη συνέχεια ότι δεν έχει κλείσει στους Πειραιώτες. «Ο ατζέντης μου είναι σε συζητήσεις μαζί τους. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια πάντως φανέρωσε ότι είναι πιο προχωρημένη η υπόθεση. «Ήταν στόχος μου η Ευρωλίγκα. Δουλεύω σκληρά για να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να πάω να παίξω με πολλούς σπουδαίους παίκτες. Θέλω να δείξω το ταλέντο μου στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε ο 26χρονος άσος.
Για τους σπουδαίους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός: «Σπανούλης και Μιλουτίνοφ είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Για εμένα, έναν νεαρό παίκτη, είναι σπουδαίο να είμαι μαζί τους».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο