"Νοσοκομείο" θα θυμίζει ο Ολυμπιακός στο αυριανό (6/2) παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, καθώς θα παραταχθεί με τέσσερις σημαντικές απουσίες.

Εκτός των Χαραλαμπόπουλου και Ρότσεστι που είναι τραυματίες, εκτός θα μείνει και ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν έχει να κάνει μόνο με το όνομα του αντιπάλου. Δεν υπάρχει κάτι εύκολο στην EuroLeague. Το μομέντουμ δεν είναι με το μέρος μας, κυρίως γιατί στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις χάσαμε δύο βασικά γκαρντ, που δίνουν δημιουργία, εκτέλεση και ηγετικά χαρακτηριστικά. Είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από αυτό το επίπεδο, να καλύψουν το συγκεκριμένο στοιχείο. Αν σκεφτείτε ότι λείπουν ήδη ο Βασίλης (Χαραλαμπόπουλος) και ο Γιώργος (Πρίντεζης), υπάρχει λειψανδρία" δήλωσε αρχικά ο Μπαρτζώκας για να προσθέσει αναφορικά με τον Γιώργο Πρίντεζη:

"Ο πόνος είναι έντονος και δεν μπορείς να αναπνεύσεις, δεν σε αφήνει να παίξεις. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει. Θα δοκιμάσει, αλλά δεν πιστεύω ότι θα παίξει. Ούτε ο Βασίλης (Σπανούλης) θα είναι παρών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να στεναχωριόμαστε για πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το αγωνιστικό, που έχει ιδιαιτερότητες και μεγάλες δυσκολίες. Σε κάθε παιχνίδι παλεύεις για να κερδίσεις".