Facebook Pixel Απίστευτος αντι-Σπανούλης! "Να τον πάρει με κλειστά μάτια ο Ολυμπιακός"
| 2020-02-14 12:23:00

Τρομερός αντι-Σπανούλης! "Είναι περίπτωση για Ολυμπιακό - Γκαρντ υψηλού επιπέδου - Δεν κλέβει"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρομερός αντι-Σπανούλης! "Είναι περίπτωση για Ολυμπιακό - Γκαρντ υψηλού επιπέδου - Δεν κλέβει"

Αποθέωση Μάνου Μανουσέλη στο sportdog. Αυτός θα... ρίξει το ΣΕΦ.

Ολυμπιακός: Το "ερυθρόλευκο" προπονητικό τιμ έχει ξεχωρίσει για την περιφέρεια της ομάδας του Πειραιά τον Ντουάιτ Μπάικς.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ, την περίπτωση του οποίου έχουν εξετάσει και στο παρελθόν οι Πειραιώτες. Ήταν το 2014, όταν ο Αμερικανός αποφάσισε να αποχωρήσει από το NBA, αλλά προτίμησε τη Βαλένθια.

Στην Κίνα, μέχρι τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, είχε αγωνιστεί σε 39 αγώνες, έχοντας 20,5 πόντους, 5 ασίστ, 4,7 ριμπάουντ, 2,2 κλεψίματα και 1 μπλοκ ανά αγώνα.

"Είναι ένα εξαιρετικό γκαρντ. Έχει ικανότητες τόσο οργανωτικές όσο και εκτελεστικές. Είναι πιο πολύ driver παρά σουτέρ. Αλλά είναι σίγουρα γκαρντ υψηλού επιπέδου", είναι το πρώτο σχόλιο στο sportdog του Μάνου Μανουσέλη, ο οποίος έχει άποψη για τον παίκτη.

"Είναι καλός αθλητής. Μπορεί να παίξει και αμυντικά και επιθετικά. Στην Κίνα είναι εύκολο για τους Αμερικανούς να παίξουν για τα νούμερά τους. Αυτός όμως έπαιζε για την ομάδα του. Δεν έπαιζε για τον εαυτό του. Έχει και περάσματα και μπορεί να σουτάρει την μπάλα, αλλά και να διαβάσει την άμυνα. Στο αμυντικό κομμάτι δεν κλέβει. Παίζει κανονικά άμυνα. Πιστεύω είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Ολυμπιακό αλλά και για οποιαδήποτε ομάδα με στόχους στην Ευρωλίγκα", προσθέτει ο μεγάλος μπασκετικός αναλυτής και καταλήγει:

"Είναι κανονικός παίκτης. Ό,τι του πει ο προπονητής του θα το κάνει. Διαθέτει πολύ καλή νοοτροπία. Είναι ο παίκτης που κάνει τους γύρω του καλύτερους".

Ο 30χρονος μπορεί να είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Ολυμπιακού αλλά δεν είναι ελεύθερος. Μάλιστα, με τη Σενζέν Αβιέτορ στην οποία αγωνίζεται έχει υπογράψει και μεγάλο συμβόλαιο.

Είναι δεδομένο όμως, ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση την ώρα που δεν έχει τελειώσει η υπόθεση με το ban της Ευρωλίγκα. Μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου όμως θα πρέπει να έχει δηλώσει τον παίκτη, καθώς μετά από αυτό δεν έχει δικαίωμα για άλλη μεταγραφική κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σείεται" το Καραϊσκάκη - Τριπλό "χτύπημα" Μαρινάκη - Αυτοί υπογράφουν - Με τον έναν θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags