"Θα παίξουμε μόνοι μας", απάντησαν από κοινού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Βέβαια αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, θα δούμε ότι οι μικροί και ο ΕΣΑΚΕ είχαν εναντιωθεί στην κίνηση των μεγάλων να την ψάξουν για άλλες λίγκες. Για την Αδριατική που ήδη υπάρχει, για τη Μεσογειακή που ήταν στα χαρτιά. "Αν φύγετε, το πρωτάθλημα θα χάσει το ενδιαφέρον του", έλεγαν τον προηγούμενο Χειμώνα και τους παρακαλούσαν να μείνουν στην Α1.
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν μάλλον το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνουν εδώ υποκύπτοντας σε εκβιασμούς. Οι διαλυμένες ομάδες είχαν προσχεδιάσει την αναβολή της πρεμιέρας κι έστω και αργά οι "αιώνιοι" το αντιλήφθηκαν. Οσο για την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ;
Χάρη κάνουν στο μπάσκετ με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τη χορηγία στην Α1. Πίεση δεν νιώθουν καθόλου, γιατί ούτως ή άλλως το άθλημα δεν μετράει, πέρα από τους δύο μεγάλους. Ο Βασιλακόπουλος δεν πρόκειται να βοηθήσει κανέναν υπό αυτές τις συνθήκες. Αρα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Μόνο χειρότερα.
- "Παίξτε μόνοι σας" - "Θα παίξουμε μόνοι μας"!
| 12/10/11 - 01:00
"Να παίξετε μόνοι σας", είπε ο Ηλίας Λιανός στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, επειδή έχουν προχωρήσει σε ξεχωριστή συμφωνία για τα τηλεοπτικά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο