Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή Πιτίνο - Τι τρέχει με Φριντέτ, Ουάιλι, Παππά - "Άκυρο" το συμβόλαιο - Ποιους "τρώει";
| 2020-03-07 17:30:00

Ανατροπή Πιτίνο - Τι τρέχει με Φριντέτ, Ουάιλι, Παππά - "Άκυρο" το συμβόλαιο - Ποιους "τρώει";

του Pick n' Scroll
Ανατροπή Πιτίνο - Τι τρέχει με Φριντέτ, Ουάιλι, Παππά - "Άκυρο" το συμβόλαιο - Ποιους "τρώει";

Στα... κάγκελα οι οπαδοί. Τον διώχνει ο Δημήτρης; Πώς θα γυρίσει;

Ο Παναθηναϊκός διάγει δύσκολες μέρες, ειδικά μετά τη συντριβή από την ΤΣΣΚΑ. Είναι γνωστό τι έγινε χθες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κόβει το ρεπό, να μαζεύει άπαντες στο ΟΑΚΑ και να τους θέτει προ των ευθυνών τους.

Είναι κάτι, που είχε ξανακάνει πριν από μερικές μέρες, αλλά αποτέλεσμα δεν είδε, αφού η ομάδα του έχασε και από τον Ολυμπιακό και από την ΤΣΣΚΑ.

Πλέον περιμένει κάτι διαφορετικό, αρχής γενομένης από το ματς της Πόλης με τη Φενέρ.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν φεύγει από το στόχαστρο. Οι Παναθηναϊκοί τον είχαν Θεό πέρυσι, αλλά η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον. Και έχει αλλάξει, γιατί οι φίλοι του «τριφυλλιού» βλέπουν την ομάδα τους να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Βλέπουν να παίζει ελάχιστα ο Φριντέτ, να μην παίζει καθόλου ο Ουάιλι, να είναι στα πιτς χωρίς ουσιαστικό λόγο ο Παππάς και άλλα διαφορά.

Και ο Πιτίνο είναι, λοιπόν, στο επίκεντρο της κριτικής, αν και τουλάχιστον προς το παρόν ο Γιαννακόπουλος τον στηρίζει.

Το τελείωμα της χρονιάς θα δείξει και το μέλλον του Αμερικάνου στο ΟΑΚΑ. Εχει συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά σε πολλές περιπτώσεις τα συμβόλαια δεν μετράνε. Και ο Πιτίνο δεν είναι άνθρωπος που θα σταθεί σε συμβόλαια και τα συναφή. Κάτι που έχει δείξει και με την Εθνική.

Ο Γιαννακόπουλος κάνει ό, τι μπορεί για να δει την ομάδα του να πηγαίνει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν του βγαίνει.

Ο Πιτίνο έχει στο νου του να αλλάξει πράγματα από δω και πέρα όσον αφορά στο ρόστερ και μένει να φανεί τι θα καταφέρει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι στα… κάγκελα και να περιμένει με ανυπομονησία την αγωνιστική ανάσταση της ομάδας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags