Οι φήμες από τις ΗΠΑ ότι ο Ρικ Πιτίνο είναι κοντά σε συμφωνία με το Iona έχουν αρχίσει και... οργιάζουν και μάλιστα το CBS Sports αναφέρει ότι ο Αμερικανός κόουτς ενημέρωσε τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό ότι μετά το πέρας της φετινής σεζόν θα αποχωρήσει για το NCAA.

Ο Ματ Νόρλαντερ του CBS Sports αναφέρει χαρακτηριστικά πως "ο Ρικ Πιτίνο είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι επιστρέφει στο κολεγιακό μπάσκετ, αλλά θα τελειώσει πρώτα τη σεζόν στην EuroLeague, εφόσον αυτή συνεχιστεί. Το πρωτάθλημα διεκόπη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, κι ο Ρικ Πιτίνο είναι αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ. Η θέση που άνοιξε στο Αϊόνα έχει συνδεθεί με τον Ρικ Πιτίνο, αλλά έχω ακούσει επίσης από πηγές πως το Γκραντ Κάνιον θα μπορούσε να απασχολήσει, γιατί μπορεί να πληρώσει πολύ περισσότερα από το Αϊόνα".

Ωστόσο, ο Πιτίνο που βρίσκεται στην πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του λόγω του κορωνοϊού, έδωσε την δική του οπτική επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε στο twitter:

«Ελπίζω να τελειώσουμε τη σεζόν στην Euroleague. Θα λάτρευα να προπονώ τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την υπόλοιπη ζωή μου! Ελπίζω να βρούμε ένα εμβόλιο και την θεραπεία σύντομα».