Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον αντί-Πιτίνο
| 2020-03-14 23:14:00

Τι θα γίνει με Πιτίνο-Εθνική - Χαμός για τον διάδοχο - Τα πρώτα ονόματα - Παίζουν και Έλληνες!

του Pick n' Scroll
Τι θα γίνει με Πιτίνο-Εθνική - Χαμός για τον διάδοχο - Τα πρώτα ονόματα - Παίζουν και Έλληνες!

Τα "βρίσκει" με Ολυμπιακό! Ποιον θέλουν οι οπαδοί, ποιον ο Δημήτρης;

Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στον αγαπημένο του χώρο, που δεν είναι άλλος από το NCAA. Εκει έγραψε την μεγαλύτερη και πιο λαμπρή του ιστορία, εκεί γυρίζει, υπογράφοντας στο Αϊόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στην Εθνική θα συνεχίσει να είναι, αφού έτσι έχει διαβεβαιώσει τους ιθύνοντες. Αν υπάρξουν αγώνες το καλοκαίρι, λογικά θα έχει και τους παίκτες του Ολυμπιακού μαζί του, αφού δεν θα υπάρχει πλέον κώλυμα. Το κώλυμα δηλαδή Εθνική και Παναθηναϊκός μαζί.

Πλέον το ερώτημα, που υπάρχει, δεν είναι άλλο από το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του «τριφυλλιού». Ο κόσμος της ομάδας θέλει είτε Ομπράντοβιτς, είτε Ιτούδη, είτε Γιασικεβίτσιους.

Ο πρώτος δεν πρόκειται να έρθει. Αν φύγει από την Φενέρ, θα ξεκουραστεί για ένα χρόνο. Αυτό θέλει. Αυτή είναι η επιθυμία του.

Οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα.

Και για τον Ιτούδη πάνω, κάτω έτσι είναι τα πράγματα. Αλλωστε όπως αναφέραμε και το απόγευμα, ο Ελληνας προπονητής θέλει μετά την ΤΣΣΚΑ να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Να κάνει το επόμενο βήμα.

Για τον Γιασικεβίτσιους, δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωσή του. Χωρίς, όμως, να είναι και εύκολη. Είναι δύσκολος άνθρωπος και ο Γιαννακόπουλος το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Αν βάζαμε μια ζυγαριά, θα βρίσκαμε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού γουστάρει πιο πολύ τον Σάρας. Γιατί είναι νέος, έχει κίνητρο και μπορεί να δουλέψει με μικρότερο μπάτζετ.

Ιτούδης και κυρίως Ομπράντοβιτς είναι τεράστιοι προπονητές, αλλά ήδη έχουν κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα τους.

Αν δεν κάτσει του Σάρας, το πιο πιθανό είναι ο Γιαννακόπουλος να προχωρήσει με Ελληνα προπονητή. Είτε να δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο Βόβορα, είτε να πάει στην περίπτωση του Δημήτρη Πρίφτη, είτε να χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Πάντα για την επόμενη σεζόν μιλάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη "γκάφα" Ρόκα - "Έγκλημα" στο συμβόλαιο με Βέλεθ - Συγκινητικό αυτό που κάνει ο Δώνης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags