Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα ονόματα που εξετάζει ο Μπαρτζώκας
| 2020-03-21 15:40:00

Πόιθρες γουστάρει ο Μπαρτζώκας - Παίρνει... Χάινς λόγω Σλούκα - Νέος Παπαγιάννης από NBA!

του Pick n' Scroll
Πόιθρες γουστάρει ο Μπαρτζώκας - Παίρνει... Χάινς λόγω Σλούκα - Νέος Παπαγιάννης από NBA!

Ονόματα-φωτιά στο ΣΕΦ. Ψαγμένες κινήσεις. "Κλέψαμε" τη λίστα!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι όπως και πολλοί συμπατριώτες μας στο σπίτι του και δουλεύει. Βλέπει παίκτες για τη νέα χρονιά, όπως δήλωσε και προ ημερών σε συνέντευξη που έδωσε στο eurohoops.

Κυρίως ψάχνει τον ψηλό με τον οποίο θα ταιριάξει τον Οκτάβιους Ελις, τον οποίο υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Θα πάρει έναν κλασικό ψηλό για τη θέση του Μιλουτίνοφ, που πάει στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και έναν ενδιάμεσο με το όνομα του Αλεξ Πόιθρες να κυκλοφορεί έντονα εδώ και πολύ καιρό.

Ο Πόιθρες κάνει καλή σεζόν στη Γαλατά και εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα και όχι μόνο. Εχει παίξει και στο ΝΒΑ με τρεις ομάδες και φαντάζει έτοιμος για το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός τον έχει σταμπάρει, αλλά δεν είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που το έχει κάνει αυτό.

Για το βασικό «5άρι», πολλά θα εξαρτηθούν από την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Αν τον πάρει ο Ολυμπιακός, τότε δεν θα υπάρχουν πολλά λεφτά για τον σέντερ. Θα πάνε οι Πειραιώτες σε μία φτηνή λύση, όπως είχαν κάνει παλιότερα με Μπιρτς, Χάινς και σία.

Γι' αυτό το λόγο ο Μπαρτζώκας βλέπει παίκτες από πολλές λίγκες και δεν αποκλείεται να τον απασχολήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι και ο Ιβαν Ραμπ. Ένα μεγάλο ταλέντο από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, που, όμως, δεν έχει μέχρι στιγμής την αναμενόμενη εξέλιξη.

Είναι στην ηλικία του Γιώργου Παπαγιάννη, πέρυσι και πρόπερσι έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Γκρίζλις, ενώ φέτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην G-League. Είναι ψηλός με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ είναι και εξαιρετικός ριμπάουντερ.

Ο Μπαρτζώκας τα κοιτάζει και θα τα κοιτάξει όλα για να βρει τις καλύτερες λύσεις. Όπως έκανε και τις προάλλες με Μπάικς, ΜακΚίσικ και Ελις.

Θα προτιμήσει παίκτες με θητεία στην Ευρώπη, αλλά στην περίπτωση του σέντερ το καλοκαίρι δεν είναι εύκολο να βρει αυτό, που θέλει (και με τα λεφτά, που έχει) στη Γηραιά Ηπειρο. Για αυτό και ψάχνει και θα ψάξει παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σεισμός" στην Ευρωλίγκα - Εκεί πάει ο Ομπράντοβιτς - Σάρας στη Φενέρ - Τρελή έκπληξη με Ιτούδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags