Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Ιτούδη – Τι αποκάλυψε για Καλάθη, ΤΣΣΚΑ και το ενδεχόμενο του NBA (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-04-15 15:13:00

Ξέσπασμα Ιτούδη – Τι αποκάλυψε για Καλάθη, ΤΣΣΚΑ και το ενδεχόμενο του NBA (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ιτούδη – Τι αποκάλυψε για Καλάθη, ΤΣΣΚΑ και το ενδεχόμενο του NBA (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Ιτούσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ενότητα «Timeout» της EuroLeague χαρακτήρισε αναληθή όλα τα δημοσιεύματα που ακούγονται για τον Νικ Καλάθη και την επαφή με ΤΣΣΚΑ.

Αρχικά σχολίασε: «Αυτό είναι κάτι επίσημο. Επίσημη πρόταση. Είναι αληθές. Έχει έρθει από επίσημα χείλη. Ήρθαν εδώ οι άνθρωποι, μαζί με τον Νεστέροβιτς και μου μετάφεραν μια επίσημη πρόταση. Προφανώς όμως, όλη αυτή η εξέλιξη και η αναβολή των προκριματικών αγώνων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Eurobasket, πάνε την υπόθεση σε δευτερεύουσα φάση. Ήμασταν σε συζητήσεις, είμαστε σε συζητήσεις και διαρκή επικοινωνία και είναι μια επίσημη πρόταση. Όπως επίσης ήταν τιμή μου, που ήρθε εδώ πριν από δύο ή τρία χρόνια ο κύριος Βασιλακόπουλος, μαζί με τον κύριο Τσαγκρώνη, αλλά δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε εκείνη τη δεδομένη στιγμή, ιδιαίτερα λόγω των παραθύρων. Πολλοί προπονητές που έχουν ομάδες στην EuroLeague, αδυνατούν να βοηθήσουν Εθνικές ομάδες, γιατί οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές»

Όσο για το σενάριο που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ για τον Νικ Καλάθη; «Υπήρξαν άνθρωποι που ενστερνίστηκαν αυτό που γράφτηκε ή το αναδημοσίευσαν. Για παράδειγμα, εγώ από τη μέρα που ήρθα στην ΤΣΣΚΑ, όλο φεύγω. Και σύμφωνα με πληροφορίες, σύμφωνα με το ένα ή το άλλο. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Θα πρέπει κάθε μέρα, με το νομικό μου σύμβουλο να διαψεύδω ότι γράφεται».

Επιπλέον ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην πανδημία και το πώς θα επηρεάσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, για τη πιθανότητα να πάει στο ΝΒΑ, τα μεταγραφικά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και για το ενδεχόμενο της επανέναρξης της EuroLeague.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags