Facebook Pixel "Φαβορί για Φάιναλ Φορ ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-10-21 11:28:00

"Φαβορί για Φάιναλ Φορ ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φαβορί για Φάιναλ Φορ ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός"! (ΒΙΝΤΕΟ)

To δήλωσε ένας παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Πρίντεζης που δε δίστασε να αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μία από τις ομάδες του φετινού Φάιναλ Φορ, ενώ για την ομάδα του είπε ότι θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη!

Eρωτηθείς για τα φαβορί για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, είπε: "Σίγουρα η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός που είναι κάτοχος του τροπαίου. Και η Ρεάλ που έχει δυναμώσει πολύ φέτος και αν γίνει και ομάδα θα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Η ΤΣΣΚΑ φυσικά που έχει ένα ρόστερ που είναι δυναμίτης με πολύ καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα όπως είπα και πριν είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις ομάδα".

Και σε ερώτηση για το ποια ομάδα μπορεί να είναι η φετινή έκπληξη της διοργάνωσης, απάντησε: "Κάθε χρόνο υπάρχουν τέτοιες ομάδες. Ξεκινάει η Παρτιζάν, πέρσι ήταν η Μακάμπι και φέτος θα μπορούσα να έλεγα εμάς. Ομως δεν θα το θεωρούσα 100% έκπληξη. Θα μπορούσαμε να παίξουμε ένα μπάσκετ και να είμαστε εμείς εκεί που, όχι δεν θα μας περιμένουν, αλλά θα μπορούμε να πάμε. Εχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα δεν ήμαστε το φαβορί και καθένας μπορεί να το εκλάβει είτε ως έκπληξη, είτε ως αναμενόμενο".

Δείτε και τις απαντήσεις του στο sentragoal σε βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags