Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Είναι ο Δομάζος του μπάσκετ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος"
| 2020-06-23 13:42:00

"Είναι ο Δομάζος του μπάσκετ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος - Καλύτερα Βόβορα από Πιτίνο"!

του Γιώργου Κτενά
"Είναι ο Δομάζος του μπάσκετ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος - Καλύτερα Βόβορα από Πιτίνο"!

Παναθηναϊκός - Φραγκίσκος Αλβέρτης: Στην αποχώρηση του Αλβέρτη από τον Παναθηναϊκό αλλά και στη διαφαινόμενη του Μάνου Παπαδόπουλου για λογαριασμό της Ζενίτ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Αντρέας Παπαντωνίου.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος και παλαίμαχος άσος των Πράσινων, χαρακτήρισε τον Φράνκι ως τον κορυφαίο όλων στον μπάσκετ, με μέγεθος ανάλογο του Δομάζου στο ποδόσφαιρο!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επιλογή τού Βόβορα για την θέση του νέου προπονητή, αλλά και για την παραμονή τής ομάδας στην Ευρωλίγκα. 

"Δεν πιστεύω ότι θα αφήσει έτσι την ομάδα ο Γιαννακόπουλος. Ακόμα κι αν φύγουν ο Αλβέρτης και ο Μάνος, είναι περιουσία η ΚΑΕ, προίκα του Γιαννακόπουλου είναι. Δεν θα την αφήσει χωρίς να την εξασφαλίσει. Μήπως κάνει προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, ειδικά για τον Αλβέρτη που είναι το τοτέμ, τον βάζω πάνω από όλους, δεν υπάρχει σε κανέναν άλλον η προσφορά του, οι τίτλοι του κ.λπ. Δεν είναι στους κορυφαίους, όπως ο Διαμαντίδης κ.λπ., είναι ο κορυφαίος. Ο Αλβέρτης είναι ο Δομάζος του μπάσκετ", σχολίασε στη συνέντευξή του στο sportdog o A. Παπαντωνίου. 



Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι και ο Μάνος βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει πρόταση από τον Τσάβι Πασκουάλ για να ενταχθεί στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. 

"Αν φύγουν ο Αλβέρτης και ο Μάνος ίσως το έχει πάρει απόφαση να φύγει και ο Δημήτρης. Αλλά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει πρώτα. Ήταν εδώ ο Πασκουάλ, τον εμπιστεύτηκε τον Μάνο, είχε διακρίνει κάτι κοντά του. Δεν είναι τυχαίος ο Μάνος, όπως και ο Σταυρόπουλος που πήγε στην Αρμάνι. Έχουμε προπονητές και στελέχη αξιόλογα, υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στις ομάδες μας γιατί είναι πολλά χρόνια στις κορυφαίες διοργανώσεις".

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στην Ευρωλίγκα. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Αφού δεν μπορούμε να φύγουμε, υπάρχουν ρήτρες κ.λπ., θα έπρεπε να πληρώσουμε πολλά. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να δούμε τι θα γίνει, μην λέμε πολλά όταν όλα είναι τόσο ρευστά". 

Τέλος, πείτε μου δυο λόγια για την επιλογή τού Βόβορα αλλά και για το μπάτζετ τής ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. 
 
"Δεν έπρεπε να φέρει τον Πιτίνο τη δεύτερη φορά που τον έφερε, αλλά τον Βόβορα! Στα κρίσιμα  ματς τα πήγε μια χαρά και τα πήρε. Πιστεύω ότι με τον Βόβορα θα έκανε καλύτερη πορεία από ο,τι έκανε με τον Πιτίνο στη δεύτερη θητεία του. Ο άλλος είχε το όνομα, αλλά το δικό μας μπάσκετ στην Ευρώπη δεν έχει σχέση με την Αμερική. Όσον αφορά το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ. Να το δούμε πρώτα και έπειτα να κρίνουμε". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα και χωρίς Γιαννακόπουλο! Αυτόν τον παικταρά στέλνουν στον ΠΑΟ - Απίθανη επιστροφή!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags