Παναθηναϊκός - Ζαγκ Όγκαστ: Το έχουμε γράψει στο sportdog από την περασμένη Τρίτη (7 Ιουλίου) και σήμερα βλέπουμε ότι το γράφουν κι άλλα Μέσα!
Θυμηθείτε τι γράφαμε στο ρεπορτάζ με τίτλο "Έξυπνη βόμβα Βόβορα! Θέλει πίσω στον ΠΑΟ ψηλό-θηρίο - Είχε φύγει ως "παλτό" - Αποκάλυψη!":
Το όνομα που ακούγεται και πάλι αφορά σε έναν παλιό γνώριμο της ομάδας, τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος με τη Γαλατά.
Ο Ζακ Όγκαστ δεν είχε παίξει καλά όταν τον είχε πάρει ο Παναθηναϊκός. Πλέον όμως είναι πολύ πιο έμπειρος και έτοιμος, όποτε ο Γιώργος Βοβορας σκέφτεται την περίπτωσή του.
Άλλωστε δεν θέλει παίκτη να του κάνει τη διαφορά. Θέλει έναν σεντερ να συμπληρώνει τον Γιώργο Παπαγιαννη, που θα είναι και πάλι ο βασικός.
Όπως γράψαμε και χθες ο Παναθηναϊκoς κοιτάζει και την αγορά του ΝΒΑ για τη θέση του σέντερ. Εκεί οι λύσεις είναι πιο πολλές και πιο οικονομικές.
Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το ρόστερ που θα φτιάξουν θα είναι εξαιρετικό και ο κόσμος της ομάδας θα είναι ικανοποιημένος.
Σήμερα, Σάββατο, το βλέπουμε γραμμένο και αλλού...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο