Ολυμπιακός: Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε πως επιστρέφει τα χρήματα στους οπαδούς για τη ρεβάνς με τη Γουλβς.
Όπως και στον πρώτο αγώνα της ομάδας με τους Λύκους στο Καραϊσκάκης έτσι και στον επαναληπτικό, δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Με ανακοίνωσή του λοιπόν ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ο οπαδοί του που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον επαναληπτικό θα μπορούν να τα επιστρέψουν και να αποζημιωθούν.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς Γουλβς–Ολυμπιακός, ότι μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους, από Δευτέρα 27/7 έως Παρασκευή 31/7 από τις 10:30 έως 17:30 στην κεντρική είσοδο (VIP) του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο