Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε καλή τροχιά και οι Σακραμέντο Κινγκς το έμαθαν από πρώτο χέρι, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη «φούσκα» του Ορλάντο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε και πάλι... κέφια, οι Κάιλ Κόρβερ (22π.) και Μπρουκ Λόπες (21π.) αποδείχθηκαν άξιοι συμπαραστάτες του και τα «Ελάφια» με 20/45 τρίποντα (σ.σ. 8 διαφορετικοί παίκτες βρήκαν στόχο) έφτασαν άνετα στη νίκη με 131-123, προσθέτοντας ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα στα φιλικά προετοιμασίας.
Από την πλευρά του, το Σακραμέντο, το οποίο παρατάχθηκε με δύο σημαντικές ελλείψεις (Χάρισον Μπαρνς, Ρίτσον Χολμς), δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό, απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, και σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση, κυρίως στην άμυνα, ενόψει της επανεκκίνησης της σεζόν.
Ο «Greek Freak» χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Μπακς πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια έχοντας σκοράρει 80 πόντους (σ.σ. 80-60 το ημ.). Ο Giannis είχε σε περίπου 16 λεπτά συμμετοχής σε αυτό το διάστημα 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, με 2/7 σουτ και 11/13 βολές, που ήταν και ο τελικός απολογισμός του. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε.
Από τους Κινγκς ξεχώρισε ο Μπάντι Χιλντ με 19 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 38-33, 80-60, 109-92, 131-123
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο