Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Ανάρρωσε από τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο
| 2020-08-20 18:58:00

Η μάχη του Δημήτρη Ιτούδη με τον κορωνοϊό - Εκτάκτως στο νοσοκομείο, βγήκε νικητής!

Sportdog Team
Η μάχη του Δημήτρη Ιτούδη με τον κορωνοϊό - Εκτάκτως στο νοσοκομείο, βγήκε νικητής!

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανάρρωσε από τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο "Σωτηρία".

Ο Έλληνας προπονητής είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, όταν η υγεία του χειροτέρεψε μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό, ωστόσο δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ο Ιτούδης θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα, προτού αναχωρήσει για τη Μόσχα προκειμένου να προπονήσει την ΤΣΣΚΑ.

«Γνωρίζω ότι πολλοί οπαδοί της ΤΣΣΚΑ εξέφρασαν την υποστήριξή τους, έγραψαν πολλά μηνύματα σε εμένα και το κλαμπ, το εκτιμώ πραγματικά. Επίσης, ευχαριστώ πολύ το ιατρικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την αποκατάστασή μου εδώ στην Αθήνα, πραγματικά νοιαζόταν πολύ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γιατρούς μου: κυρία Πουλάκου Γαρυφαλιά, καθηγήτρια γιατρός μολυσματικών παθήσεων τον κ. Συρίγο, κ. Τσιόδρα, ο κύριος Έλληνας γιατρός μεταδοτικών ασθενειών, και ο κ. Κικίλιας, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας. Παρ' όλο που μένω σε συνεχή επαφή με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκησή μας, παρακολουθώ τις προπονήσεις που καταγράφονται στο βίντεο και αλληλεπιδράω με τους βοηθούς μου καθημερινά, μου λείπει πραγματικά η ομάδα, μου λείπει η δουλειά του μπάσκετ, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags