Facebook Pixel Νίκος Παππάς: Μιλάει με ομάδα-έκπληξη, μεγάλο συμβόλαιο
| 2020-08-27 12:30:00

Ποια Ανδόρρα; Με αυτήν την ομάδα-έκπληξη μιλάει ο Παππάς - Προχωρημένες επαφές - Αποκάλυψη!

του Pick n' Scroll
Ποια Ανδόρρα; Με αυτήν την ομάδα-έκπληξη μιλάει ο Παππάς - Προχωρημένες επαφές - Αποκάλυψη!

Πολλά λέγονται και γράφονται από εδώ και από εκεί για τον Νίκο Παππά και την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Χθες αναφέρθηκε ότι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Ανδόρρα, ομάδα στην οποία έχουν ήδη παίξει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Γιώργος Μπόγρης και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Η πραγματικότητα, όμως, δεν είναι αυτή. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανδόρρα, όχι, όμως, σε σημείο οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν.

Ο Παππάς έχει ενδιαφέρον και από 2-3 ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει κάτι περισσότερο. Και αυτό, γιατί ο χαρισματικός σκόρερ ψάχνει την καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέραμε πριν από μερικές μέρες, με τον 30χρονο γκαρντ υπάρχει έντονο φλερτ με ομάδα της Κίνας. Και αυτή η ομάδα είναι η Κινγκντάο Ινγκλς, στην οποία την χρονιά που μας πέρασε, έπαιζε ο περιβόητος, Ντάριους Άνταμς, που κάθε χρόνο ακούμε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Με τους Κινέζους έχει μιλήσει ο Παππάς, έχουν αναλυθεί πολλά πράγματα και από την μία και από την άλλη πλευρά και το στάτους αναφέρει ότι δεν μιλάμε για ένα απλό ενδιαφέρον. Αλλά για κάτι παραπάνω. Δεν είναι κοντά στο να κλείσει στην Κίνα, αλλά δεν είναι και μία απλή συζήτηση.

Ο Παππάς είναι από τους πολλούς ποιοτικούς Ελληνες παίκτες που παραμένουν χωρίς ομάδα. Η λίστα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει επίσης Μπουρούση, Βουγιούκα, Κώστα Κουφό, Μάντζαρη, Περπέρογλου, Βασιλειάδη και Σάκοτα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags