Facebook Pixel Βαράει διάλυση το NBA - "Πανηγυρίζουν" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
| 2020-08-27 14:25:00

Βαράει διάλυση το NBA - "Πανηγυρίζουν" ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Ο Γιάννης "στέλνει" παικταράδες!

του Pick n' Scroll
Βαράει διάλυση το NBA - "Πανηγυρίζουν" ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Ο Γιάννης "στέλνει" παικταράδες!

Οι Μπακς πήραν δικαίως συγχαρητήρια από πολλούς για την κίνησή τους να μην κατέβουν στο παιχνίδι με τους Μάτζικ. Το ΝΒΑ είναι σε αναταραχή και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται αποφάσεις και κυρίως αν θα συνεχιστεί ή όχι το τρέχον πρωτάθλημα.

Όπως βγαίνει τις τελευταίες ώρες από τις ΗΠΑ, είναι πιθανόν την επόμενη σεζόν να υπάρξει λοκ-άουτ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Και αν πολλοί παίκτες του ΝΒA δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, υπάρχουν άλλοι, που έχουν και παραέχουν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολλοί παίκτες, που δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, το πιο πιθανό είναι να αποφασίσουν να έρθουν στην Ευρώπη. Σε κανονικές συνθήκες θα περίμεναν το ΝΒA μήπως και βρουν συμβόλαιο εκεί. Πλέον, όμως, για ποιο ΝΒA να μιλάμε. Πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν; Τι ακριβώς θα γίνει;

Η αβεβαιότητα, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει από δω και πέρα πολύ καλά ονόματα στη Γηραιά Ηπειρο. Παίκτες, που δεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου, όπως ο Βραζιλιάνος Νέτο των Σίξερς, ο Μάρκο Μπελινέλι, ο Ιταλός των Σπερς, και ο Νόα Βόνλεχ των Νάγγετς δεν αποκλείεται να πάρουν τον δρόμο για την Ευρώπη, έστω και για μία σεζόν, μέχρι, δηλαδή, να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Και δεν είναι βέβαια μόνο αυτοί οι παίκτες. Είναι πάρα πολλοί. Είναι για όλα τα γούστα.

Αν, λοιπόν, γίνει κάτι τέτοιο, είναι πιθανό να ωφεληθούν και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό μέσα στον χειμώνα, στην περίπτωση, που παρατηρήσουν κενά στο ρόστερ τους και θελήσουν να τα καλύψουν.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε όλα τα μέτωπα και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags