Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα έπεφτε το ΣΕΦ με Καλάθη - Τρελαμένος Σλούκας
| 2020-09-07 19:37:00

Θα έπεφτε το ΣΕΦ με Καλάθη - Τρελαμένος Σλούκας - Προς αποχώρηση ο Σπανούλης - Ιστορική χρονιά...

του Pick n' Scroll
Θα έπεφτε το ΣΕΦ με Καλάθη - Τρελαμένος Σλούκας - Προς αποχώρηση ο Σπανούλης - Ιστορική χρονιά...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία του, αντιμετωπίζοντας πριν από λίγο πάλι σε φιλικό τον Ηρακλή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ευχαριστημένος από όσα βλέπει να γίνονται στην ομάδα του. Τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια, όπως ακριβώς του είχαν υποσχεθεί οι Αγγελόπουλοι, όταν πήγαν να τον προσλάβουν και πάλι. Τα οικονομικά είναι στην ώρα τους, οι μεταγραφές που ήθελε ο προπονητές έγιναν κι αυτό που εύχονται όλοι στο ΣΕΦ είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και ιστορίες με τον ιό.

Για να είμαστε ακριβείς, ο Μπαρτζώκας θα ήταν απόλυτα χαρούμενος, αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε και τον Καλάθη. Εκαναν προσπάθεια οι Πειραιώτες, αλλά δεν τα κατάφεραν με τον ομογενή γκαρντ να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα. Αν τον είχαν πάρει και τον Καλάθη, θα έπεφτε το ΣΕΦ με δίδυμο Καλάθη-Σλούκα.

Πλέον, όμως, υπάρχει μόνο Σλούκας, αλλά Σλούκας στα καλύτερά του. Στα 30 του χρόνια ο διεθνής γκαρντ είναι πολύ χαρούμενος, που επέστρεψε στην πατρίδα του, και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να πανηγυρίσει και πάλι Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Ο Σλούκας μιλώντας στο περιβάλλον του δηλώνει την ικανοποίησή του για τις συνθήκες που βρήκε στο ΣΕΦ, έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας στην Τουρκία και τη Φενέρ.

Ολος ο κόσμος περιμένει να δει στο παρκέ τις συνεργασίες του Σλούκι Λουκ με τον Βασίλη Σπανούλη, αν και δεν αναμένεται να συνυπάρχουν στο παρκέ για μεγάλο διάστημα. Πάντως, ίσως να είναι και η τελευταία χρονιά που θα μπορούν οι Ολυμπιακοί να δουν κάτι τέτοιο, αφού ο Σπανούλης είναι 38 ετών και πιθανότατα να διανύει την τελευταία του χρονιά. Και ο Σπανούλης είναι πολύ ορεξάτος, βλέπει τον Ολυμπιακό να λειτουργεί και πάλι πολύ καλά και είναι αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς θα ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας του, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2010. 

Είναι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες από τη διοργανώτρια αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει η βόμβα στον Ολυμπιακό - Μία ανάσα από το μεγάλο deal - Μεταγραφή αεροδρομίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags