Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει κι άλλο γκαρντ! Αυτοί... δεν μπορούν
| 2020-09-10 21:55:00

Θέλει κι άλλο γκαρντ ο ΠΑΟ! Αυτοί... δεν μπορούν - Έκραζαν Καλάθη-Ράις - Όχι τον Ρότσεστι!

του Pick n' Scroll
Θέλει κι άλλο γκαρντ ο ΠΑΟ! Αυτοί... δεν μπορούν - Έκραζαν Καλάθη-Ράις - Όχι τον Ρότσεστι!

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να δει την αγαπημένη του ομάδα για πρώτη φορά στο τουρνουά του Κάουνας που θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν με τη Ζαλγκίρις και την Κυριακή με τον νικητή ή τον ηττημένο του αγώνα ανάμεσα στην Αρμάνι και την Άλμπα.

Ο κόουτς, Γιώργος Βόβορας, είναι ευχαριστημένος από την προετοιμασία της ομάδας του με τους παίκτες του να είναι συνεπείς, να είναι επαγγελματίες 100% και να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις.

Ανθρωποι, που έχουν δει τα πρώτα φιλικά με ΑΕΚ, Ηρακλή και ΠΑΟΚ, δεν βιάζονται να βγάλουν οριστικά συμπεράσματα, αλλά έχουν να λένε ότι υπάρχει ένα θέμα στη θέση του πλέι-μέικερ. Ότι χρειαζόταν μία μεγαλύτερη βοήθεια εκεί. Κι αυτό, γιατί ο Τζάκσον δεν είναι καθαρός οργανωτής, ενώ ο Σαντ Ρος παίζει σε αυτή τη θέση, αλλά κι αυτός δεν είναι κλασικός πλέι-μέικερ. 

Υπάρχουν ακόμη ο Δίπλαρος, που ανακοινώθηκε σήμερα, ο Μποχωρίδης, ο Καλαϊτζάκης, ενώ και ο Νέντοβιτς μπορεί να βοηθήσει στο "1", όλοι αυτοί, όμως, μαζί ίσως δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα, ένα πολύ μεγάλο σωματείο, όπου οι απαιτήσεις είναι τρομερές παντός καιρού. Εδώ γινόταν κριτική στον Καλάθη και στον Ράις, που ομολογουμένως ήταν ένα τρομερό δίδυμο.

Οποιος βιάζεται, σκοντάφτει, αλλά και αν έχεις ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύσεις όσο πιο γρήγορα. Απαντήσεις για την εικόνα του Παναθηναϊκού θα πάρουμε το Σαββατοκύριακο και κυρίως για το θέμα του πλέι-μέικερ, που γίνεται τόσος θόρυβος.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν ακόμη τόσο πολλοί διαθέσιμοι πλέι-μέικερ, αφού η free agency στην Αμερική αργεί, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και το καθεστώς με το θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Πότε και αν θα ξεκινήσει.

Από την Ευρώπη οι πλέι-μέικερ, που δεν έχουν βρει ομάδα, είναι ο Άαρον Τζάκσον, που έπαιζε στη Μακάμπι, και ο Κίφερ Σάικς, που αγωνίστηκε στην Αρμάνι. Λύσεις που δεν είναι ικανοποιητικές.

Υπάρχει και ο Τέιλορ Ρότσεστι, που έπαιξε στον Ολυμπιακό, αλλά όπως φάνηκε και στην ομάδα του Πειραιά, είναι πρώην παίκτης Ευρωλίγκας. Δεν είναι πλέον γι' αυτό το επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags