Facebook Pixel «Καλύτερος κι από το... ΝΒΑ ο Παναθηναϊκός!»
| 2011-10-29 20:20:00

«Καλύτερος κι από το... ΝΒΑ ο Παναθηναϊκός!»

«Καλύτερος κι από το... ΝΒΑ ο Παναθηναϊκός!»

Ο Γιώργος Καλαφατάκης χάρηκε την προσπάθεια των παικτών του κι έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Παναθηναϊκό (74-95), τον οποίο έβαλε πιο ψηλά κι από κάποιες ομάδες στο ΝΒΑ!

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία όχι απλώς καλή, όχι απλώς την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά ίσως την καλύτερη εκτός ΝΒΑ ανά τον κόσμο! Ίσως καλύτερη κι από κάποιες ομάδες του ΝΒΑ ακόμη! Είχαμε σίγουρα έξτρα κίνητρο, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας, που γέμισε το γήπεδο.

Δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Ξέραμε ότι ακόμη κι όταν προσπεράσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο ή μειώσαμε στους δέκα πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν θα ήταν δυνατό να φτάσουμε στη νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, προσφέραμε κι οι δύο ομάδες θέαμα κι αυτό ήταν το σημαντικότερο. Δεν είμαστε έτοιμοι ως ομάδα ακόμα. Τέτοιοι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Αν δεν παίζεις καλά 40 λεπτά με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, το πληρώνεις.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου κι από το γεγονός ότι καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για φέτος» είπε ο Χανιώτης προπονητής του ΚΑΟΔ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags